mig Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Asaldo S.V.A.5 Early - Fly. Model składa się tak sobie. Dorobiłem rury wydechowe z igieł, zastrzały łączące kadłub z górnym płatem bo zestawowe są za krótkie. Zastrzały podpierające stateczniki poziome, tych nie ma w zestawie. Pasy do fotela pilota i drążek, dodałem naciągi z ramek wyciągniętych nad płomieniem. Flaga na sterze kierunku malowane bo zestawowa jest skopana. Malowany Humbrolami, Hatakami, Tamiyami, pędzlem. Trochę geometria uciekła ale na szczęście nie jest to aż tak widoczne. Nie do końca wszystko wyszło tak jakbym chciał, ale jest to mój pierwszy model z czasów pierwszej wojny światowej robiony na poważnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Ładny szkrab. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Piękny szmatopłat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 Cieszę się, że się podoba. Aż takie maleństwo to nie jest rozmiarowo dorównuje myśliwcom z drugiej wojny światowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Bardzo ładny - i drewienko stylowe. Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 13 Marca 2023 Share Napisano 13 Marca 2023 Ładny, ale wiadomo, że Fly to nie jest Hasegawa i trzeba nad tym trochę popracować. Podoba mi się! Lubię dwupłaty. I tak na koniec będę trochę złośliwą małpą - robić modele spoko - umiesz, ale kadrować zdjęć to już nie bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi