/ Miklóś Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Gdzie ty tam Polo widzisz, chyba już jesteś w trakcie imprezy Cytuj
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 A no to sorka bo mnie ten przód mnie zmylił Cytuj
miqs Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Przód przecież jest od Bory :] Dlatego BOLF aaa warto dodać, że ten pierwszy seryjny w komisie to jest ten sam co potem po przeróbkach Cytuj
Alvaro92 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 może bardziej na temat? :P bo to dopiero początki i nie chce niczego zchrzanić i proszę o porady fachowców :P tyle że sie wypowiadają ale o tym co widzą na zdjęciu :P Cytuj
miqs Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Przepraszam nie zauważyłem pytania z twojej strony ;) Oczywiście elementy należy odtłuścić i wpada potem pomalować podkładem. Cytuj
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Nie spiesz się i słuchaj się rad kolegów z forum a zrobisz dobry model P.S. może ja tak zrobie mojego Golfa i pojade na tą impreze :P tylko te dziewczyny by mi lakier porysowały paznokciami xD Cytuj
Alvaro92 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 i o to mi chodziło heh dzięki! Biore sie do roboty ;) Cytuj
Mipan Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Można by też zrobić cały w czarnym macie łącznie z felgami a na opony z boku spróbować nanieść cienki czerwony pasek.Ewentualnie czerwona buda a koła jak pisałem.Ciekawi mnie co wymyślisz.Będę śledził z ciekawością. Cytuj
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Tak monotonie będzie z felgami w jednym kolorze. Hm... taki wiśniowy metalik z felgami od Aoshimy Cytuj
Alvaro92 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Napisano 31 Grudnia 2008 ooo tak ;) o tym samym patencie myślę na felgi. teraz właśnie próbę robie bo szpachla schnie... stare felgi rozciąłem i są teraz wciągnięte do środka... maznąłem je szarym matem i za chwilę będę probował rant na czerwono pomazać i oponke się założy tylko.. chyba będę musiał robić fote fonem bo nie mogę znaleźć aparatu xD :| Cytuj
Alvaro92 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Napisano 1 Stycznia 2009 Witam! Na razie elementy dostały podkład i schną... dzisiaj chyba już nic nie będę kombinował chyba że przy felgach coś pokminie Elementy podwozia : Cytuj
Bartini Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Bardzo fajnie wygląda.Powodzenia życzę Cytuj
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Napisano 2 Stycznia 2009 Witam! Dzisiaj zacząłem sie bawić aerkiem... miałem małe problemy z nim ale to chyba normalne na początku nie?? podwozie i te wahacze dostały kolor no i bawiłem sie z amortyzatorami będą 3 kolorowe xD fotki niebawem ;) Cytuj
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Napisano 2 Stycznia 2009 no i obiecane foty: oryginalna felga po przeróbce ( tak na pokaz tylko, widać że nie dokończona xD ) oryginalna felga a to z dzisiejszych prac jak na razie : amortyzatory, na razie chromem maźnięte : Cytuj
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Napisano 2 Stycznia 2009 w rzeczywistości nie jest taki gruby... no ale uwaga słuszna, trzeba coś z tym zrobić.. tylko jeszcze nie mam pomysłu co... Cytuj
miqs Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Zeszlifować Całkiem fajnie wygląda cofnięta wewnętrzna cześć felgi Cytuj
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Napisano 2 Stycznia 2009 podwozie caałkowicie pomalowane jestem zadowolony z efektu chociaż chce jeszcze je trochu przybrudzić suchymi pastelami tak jak widziałem tu na forum u któregoś z kolegów. zobaczymy co wyjdzie A teraz takie pytanko do Was - nie wiecie jak zrobić zawiasę co by się maska ładnie otwierała?? też widziałem to na forum tutaj... ale odnosiło się to do drzwi i klapy bagażnika... ja potrzebuje do maski. tylko co nie zrobie jakiś zawias to nie pasuje bo otwiera sie dosłownie na parę mm i dalej nie idzie bo szyba przeszkadza :( rysunki pomocnicze sobie robiłem ale to też mi nic nie daje... HELP Cytuj
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Te amortyzatory sie nie podobają ale tak to ok Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Alvaro92 Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Napisano 3 Stycznia 2009 Porcja świeżych fotek i przymiarka do całości Cytuj
kruko95 Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 JA z tych fotek prawie nic nie widzę a jeszcze jak jakiś czarny element to już wogle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi