/ Miklóś Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Gdzie ty tam Polo widzisz, chyba już jesteś w trakcie imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 A no to sorka bo mnie ten przód mnie zmylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Przód przecież jest od Bory :] Dlatego BOLF aaa warto dodać, że ten pierwszy seryjny w komisie to jest ten sam co potem po przeróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 może bardziej na temat? :P bo to dopiero początki i nie chce niczego zchrzanić i proszę o porady fachowców :P tyle że sie wypowiadają ale o tym co widzą na zdjęciu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Przepraszam nie zauważyłem pytania z twojej strony ;) Oczywiście elementy należy odtłuścić i wpada potem pomalować podkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Nie spiesz się i słuchaj się rad kolegów z forum a zrobisz dobry model P.S. może ja tak zrobie mojego Golfa i pojade na tą impreze :P tylko te dziewczyny by mi lakier porysowały paznokciami xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 i o to mi chodziło heh dzięki! Biore sie do roboty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 To czekamy na pierwsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Można by też zrobić cały w czarnym macie łącznie z felgami a na opony z boku spróbować nanieść cienki czerwony pasek.Ewentualnie czerwona buda a koła jak pisałem.Ciekawi mnie co wymyślisz.Będę śledził z ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Tak monotonie będzie z felgami w jednym kolorze. Hm... taki wiśniowy metalik z felgami od Aoshimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 31 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2008 ooo tak ;) o tym samym patencie myślę na felgi. teraz właśnie próbę robie bo szpachla schnie... stare felgi rozciąłem i są teraz wciągnięte do środka... maznąłem je szarym matem i za chwilę będę probował rant na czerwono pomazać i oponke się założy tylko.. chyba będę musiał robić fote fonem bo nie mogę znaleźć aparatu xD :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 1 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2009 Witam! Na razie elementy dostały podkład i schną... dzisiaj chyba już nic nie będę kombinował chyba że przy felgach coś pokminie Elementy podwozia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Bardzo fajnie wygląda.Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No ładnie pokryte podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Witam! Dzisiaj zacząłem sie bawić aerkiem... miałem małe problemy z nim ale to chyba normalne na początku nie?? podwozie i te wahacze dostały kolor no i bawiłem sie z amortyzatorami będą 3 kolorowe xD fotki niebawem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 no i obiecane foty: oryginalna felga po przeróbce ( tak na pokaz tylko, widać że nie dokończona xD ) oryginalna felga a to z dzisiejszych prac jak na razie : amortyzatory, na razie chromem maźnięte : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 w rzeczywistości nie jest taki gruby... no ale uwaga słuszna, trzeba coś z tym zrobić.. tylko jeszcze nie mam pomysłu co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Zeszlifować Całkiem fajnie wygląda cofnięta wewnętrzna cześć felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 podwozie caałkowicie pomalowane jestem zadowolony z efektu chociaż chce jeszcze je trochu przybrudzić suchymi pastelami tak jak widziałem tu na forum u któregoś z kolegów. zobaczymy co wyjdzie A teraz takie pytanko do Was - nie wiecie jak zrobić zawiasę co by się maska ładnie otwierała?? też widziałem to na forum tutaj... ale odnosiło się to do drzwi i klapy bagażnika... ja potrzebuje do maski. tylko co nie zrobie jakiś zawias to nie pasuje bo otwiera sie dosłownie na parę mm i dalej nie idzie bo szyba przeszkadza :( rysunki pomocnicze sobie robiłem ale to też mi nic nie daje... HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Te amortyzatory sie nie podobają ale tak to ok Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Porcja świeżych fotek i przymiarka do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Mi się nawet podoba :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Będzie jakiś wash na podwoziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 JA z tych fotek prawie nic nie widzę a jeszcze jak jakiś czarny element to już wogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi