Erni Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Moja najnowsza produkcja M1296 Stryker Dragoon 1/35 z Pandy . Sklejalość ok ale części zdecydowanie za wiele. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Ciekawy pojazd, rewelacyjny model! Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Model świetny. Rewelacyjnie pomalowany i pobrudzony. Jest jedno małe ALE- plecaki i torby chyba w dość fantazyjnym kamuflażu? Dodatkowo strasznie kontrastują z całością- jaskrawe no i ten wzór camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 3 minuty temu, makinen napisał: Model świetny. Rewelacyjnie pomalowany i pobrudzony. Jest jedno małe ALE- plecaki i torby chyba w dość fantazyjnym kamuflażu? Dodatkowo strasznie kontrastują z całością- jaskrawe no i ten wzór camo. Co do kontrastu takie było założenie , gdyby były brudne jak pojazd zlewały by sie w całość i nie było by to ciekawe. Plecaki są w kolorach Coyote Brown , oraz na śpiworach starałem sie zrobić multicama. Przyznam że nie jestem dobry w tych drobnych malunkach ,ale zrobić kamo 6 kolorowe , na części co ma 1 cm wielkości to osiągnięty efekt mnie zadowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 7 minut temu, makinen napisał: Model świetny. Rewelacyjnie pomalowany i pobrudzony. Jest jedno małe ALE- plecaki i torby chyba w dość fantazyjnym kamuflażu? Dodatkowo strasznie kontrastują z całością- jaskrawe no i ten wzór camo. przykład kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Marca 2023 Share Napisano 5 Marca 2023 Eeeee…to,ostatnie zdjęcie w temacie kontrastu mnie nie przekonuje. Oczywiście multicam jest trudny do namalowania w 1:35, ale da się to zrobić trochę oszukując wzrok. Multicam ma 7 kolorów. jak dla mnie- chyba najlepszy poradnik, jak to namalować. Link nr 2 Osobiście korzystam i tez mistrzem nie jestem Link nr 1- wg mnie tez dobry pomysł. A tu moje wypociny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 21 Marca 2023 Share Napisano 21 Marca 2023 Świetny model, kupę smaczków i fajne brudzenie! Natomiast zgodzę się z Makinenem co do bambetli - w porównaniu z wozem kamuflaż zbyt kontrastowy i czysty, a woodland na największym pakunku ma znacznie za wielki wzór - plam raptem tyle, co na powierzchnię średniego plecaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukMon Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 A co to za figurki , te na pick up-ie? To jakiś zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi