adamkijak Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 No wyszlo ci poplatanie z pomieszaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Czy zapasowe kółka przykleiłeś tak po prostu do kosza czy robiłeś jakimś drutem? Bo słabo to widać na fotkach. Zastanawiam się właśnie jak to u siebie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Zdecydowanie super glue, poniewaz wymienilem te druty od koszy z boku wiezy na zrobione z drutu zamiast plastikowych to tylko super glue dal rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Od wczoraj siedze i krece tym zestawen (m1 zaliczyl lot przy okazji tego krecenia i troszku sie polamal) i sie zastanawiam co by tu jeszcze dodac. Poniewaz nic mi nie przychodzi na mysl, wiec uznaje temat za zamkniety i oto koncowe foty, czekam na komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 ten Saddam na abramsie mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Jakiś mały ten teciak się wydaje Super brawo naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 No i bardzo fajnie, przefajnie Masz talent Teciak wyrąbisty, bez dwóch zdań! Mnie bardzo się podoba. Hm, cała scena lepiej wygląda z Abramsem jadącym w dół i ta górka mnie tak nie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 ten Saddam na abramsie mnie dobija Zeby nie bylo to fakt: Hm, cała scena lepiej wygląda z Abramsem jadącym w dół i ta górka mnie tak nie razi. Doszedlem do tego samego zdania wczoraj stad ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Całkiem fajna dioramka, ale z tym T-55 coś jest nie tak. Ta dziura na dachu wieży wygląda jak po trafieniu bombą lotniczą, a w przypadku trafienia takim paskudztwem, z czołgu nic nie zostaje, w przeciwieństwie do modelu. No i bandaże na kołach. Powinny być raczej spalone, tym bardziej, że widać jak paliły się boki kadłuba. Wiem jak trudnym zadaniem jest zlikwidowanie bandaży na kołach, ale jest to jednak wykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Adam, bardzo fjnie udalo Ci sie podciągnąć tego "złoma" moje gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 a w przypadku trafienia takim paskudztwem, z czołgu nic nie zostaje, w przeciwieństwie do modelu. A jednak zostaje http://www.howitzer.dk/vehicles/vehiclephoto/iraq/Iraq%202003/T55.jpg http://www.howitzer.dk/army/armyphoto/lasse/dancon_irak2/kojt/andre/at55campeden3.jpg http://www.howitzer.dk/army/armyphoto/lasse/dancon_irak2/kojt/andre/at55campeden2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Po tych fotkach, śmiało stwierdzam, że wyciągnąłeś o wiele więcej z modelu, anizeli było to w oryginale(może dla tego, ze tam jeszcze spora ilość kurzu siedzi) Jeszcze raz, brawo Adam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 A jednak zostaje http://www.howitzer.dk/vehicles/vehiclephoto/iraq/Iraq%202003/T55.jpg http://www.howitzer.dk/army/armyphoto/lasse/dancon_irak2/kojt/andre/at55campeden3.jpg http://www.howitzer.dk/army/armyphoto/lasse/dancon_irak2/kojt/andre/at55campeden2.jpg Pewnie był to niewypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Pewnie był to niewypał Haha Tak na serio to był pewnie jakiś nowy ppk ( nowoczesne pociski kierowane uderzają w cel właśnie do góry, gdzie pancerz jest najsłabszy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Pewnie był to niewypał Haha Tak na serio to był pewnie jakiś nowy ppk ( nowoczesne pociski kierowane uderzają w cel właśnie do góry, gdzie pancerz jest najsłabszy ) A może podkręcony pocisk poszedł hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Jakiś mały ten teciak się wydaje Efekt zamierzony, celowo jest nizej, a abrams "napakowany" roznymi duperelami, tak zeby gorowal nad nim. Adam, bardzo fjnie udalo Ci sie podciągnąć tego "złoma" moje gratulacje ! Po tych fotkach, śmiało stwierdzam, że wyciągnąłeś o wiele więcej z modelu, anizeli było to w oryginale(może dla tego, ze tam jeszcze spora ilość kurzu siedzi)Jeszcze raz, brawo Adam Dzieki Rafal, wiem ze marudzilem, ale sie zmobilizowalem i popracowalem nad rdza. W planach bylo kurzenie, ale pigmentow jeszcze nie mam, a od scierania pasteli to mnie glowa boli, wiec pozostawiam moja inerpretacje tego konkretnego pojazdu. Dziekuje za uwagi i opinie, a takze za kibicowanie. Na jakis czas zawieszam wykonywanie abramsow, wrakow czy klimatu pustynnej burzy i wykonam cos w ramach eksperymentu zupelnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 ( nowoczesne pociski kierowane uderzają w cel właśnie do góry, gdzie pancerz jest najsłabszy )Są też takie, które wybuchają przelatując nad pojazdem, ale nie wiem czy takie były w zatoce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Patrzac na model barthassa, zaluje ze nie kupilem metalowych gasek, byloby o niebo lepiej. Tymczasem poprawilem troche moja ulubiona fote (ostrosc i takie tam) i coraz bardziej mi sie podoba; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Niezła fotka , szkoda, że ja tak nie umiem Pojazdy wyglądają jak prawdziwe. A co do gąsek, ja od jakiegoś czasu nie wyobrażam sobie bym mógł zrobić jakiś pojazd bez friuli (Panther II to wyjątek). Do wraku nie musiałeś kupować drogich friuli, ale z tego co pamiętam to Trumpeter robił plastikowe ogniwkowe pracujące gąsienice , wyglądały o niebo lepiej od "tego" co dawali standardowo do swoich tetów , no i o wiele tańsze od metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Fotka jest GIT!!!!!! Oby tak dalej... Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Zadna filozofia z tym podrasowaniem zdjecia, Jedyne co zmienilem to ostrosc i "exposure" cokolwiek to znaczy w arkanach fotografii. Wszystko przy uzycu najzwyklejszego systemowego programu do ogladania zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi