Ostach Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja na tych zdjęciach które widziałem tego nie uświadczyłem więc to może fantazja dragonowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Co do tego "dzyndzla " z przodu obok wieżyczki dowódcy, to na pewno nie fantazja : http://i297.photobucket.com/albums/mm218/barthass/041217F_0NIWWab2004-12-22.jpg A co do tego czegoś z tyłu, to mam zdjęcia M1 z góry, ale niestety tył wieży zawsze jest obwieszony rzeczami załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Od 2 godzin, szperam w necie i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Co do tego "dzyndzla " z przodu obok wieżyczki dowódcy, to na pewno nie fantazja : No oczywiście. Dlatego pisałem to z pewnym rozgoryczeniem. Obciąłem to, przykleiłem peryskop i 2min później zobaczyłem na zdjęciu, że powinno być O, tutaj:http://data3.primeportal.net/tanks/marc_peters/m1a1/images/m1a1_36_of_71.jpg Co do tyłu wieży to tutaj widać, że nic w tym miejscu nie ma: http://data3.primeportal.net/tanks/marc_peters/m1a1/images/m1a1_24_of_71.jpg Postawiłbym złotówkę, że to science fiction. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Barthass napisał: Co do tego "dzyndzla " z przodu obok wieżyczki dowódcy, to na pewno nie fantazja : No oczywiście. Dlatego pisałem to z pewnym rozgoryczeniem. Obciąłem to, przykleiłem peryskop i 2min później zobaczyłem na zdjęciu, że powinno być Smile O, tutaj: Potwierdzam: co do tego drugiego, to chyba musi byc jakas chwilowa, moze eksperymentalna modyfikacja ktora moze wystapila w paru sztukach dlatego tak ciezko znalesc foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Września 2008 Autor Share Napisano 3 Września 2008 Prace posuwaja sie do przodu i juz prawie, prawie T-55 lezy rozgrzebany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Ale dostał od góry A sam model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Witam i melduje iz obydwa chlopaki dostaly juz po kolorze podstawowym. Nadal nie mam pojecia jak je ustawic i jaka zrobic podstawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Wygląda zajefajnie, zwłaszcza ten rozgrzebany T-55 :P czekamy na kolejne foty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Staropolskie przyslowie "Niedzielna praca w gowno sie obraca" idealnie pasuje do dzisiejszych efektow moich prac. Tak spieprzylem bandaze i kola w abramsie, ze juz na pewno nigdy, przenigdy nie bede malowal kol po przyklejeniu. Tymczasem oba sa juz po 3 rozjasnianiach i czekaja na lakier i kalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 Prace przy T-55 trwaja, podaje stan na dzien dzisiejszy; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 ciężko wzrok oderwać od T-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Nio te T-55 aż dech w piersiach odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 11 Września 2008 Autor Share Napisano 11 Września 2008 Z powodu braku czasu w dzien, nie moge pokazac zadnych zdjec w ladnym dziennym swietle. Prace trwaja, oba stwory juz po washu, kalki na m1 wyszly fatalnie, najgorzej w historii, nie wiem czemu. Po mimo ze to najgorszy abrams jakiego sklejalem to najbardziej sie do niego przylozylem i jestem tez najbardziej z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Nie no wyglądają bosko dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 planujesz jakąś Dio dorobić do tych cacek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 planujesz jakąś Dio dorobić do tych cacek ?? tak to jest jak nie czytasz od początku kolega już z kilka razy wspomianł że są one na dio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Nie no, ten T-55 to normalnie szczęko-opad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Ale troche wieża w środku pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 planujesz jakąś Dio dorobić do tych cacek ?? Jest w planach, tylko ze nie mam jakos pomyslu, wiec moze jakby ktos mial to mnie natchnie. Nie no wyglądają bosko dla mnie rewelacja Nie no, ten T-55 to normalnie szczęko-opad dzieki, a co m1 sie nie podoba, tylko ten ruski wrak , tak szczerze to T-55 wymagal mniej pracy. Ale troche wieża w środku pusta Wiem, ze lepiej by wygladala z jakas zawartoscia, ale mi pomyslu i cierpliwosci zabraklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 mroko94 napisał:Ale troche wieża w środku pusta Wiem, ze lepiej by wygladala z jakas zawartoscia, ale mi pomyslu i cierpliwosci zabraklo. to walnij na czarno że niby się wszystko doszczętnie spaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Września 2008 Autor Share Napisano 13 Września 2008 Popracowalem troche i w koncu moge zrobic foty przy dziennym swietle. Kolor rdzy na T-55 nadal mi sie nie podoba. Oba modele dostaly kurzenie z aero, tak zeby stonowac i spasowac calosc. Drobny detal do m1 dodany, w gaskach porobilem dziurki (z boku na kazdym ogniwie). Tu pierwszy wrog atakuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Masz bardzo fajne pomysły i fajnie je realizujesz. Może bądż jednak bardziej agresywny w malowaniu - Możesz mocniej potraktować te czołgi. Trzymam kciuki -hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi