FAHR Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) Model przedstawia wóz z 27 Pułku Czołgów Średnich 5 Saskiej Dywizji Pancernej z Gubina, późne lata osiemdziesiąte. Czołg produkcji 1985 r. Zestaw Das Werk czyli wykastrowany z wnętrza Amusing z inną wieżą. Nie był to model relaksacyjny. Błędy w instrukcji, dużo elementów słabo spasowanych i ślady po wypychaczach w tak bezsensownych miejscach, że aż zęby bolały. Zapraszam do obejrzenia. Edytowane 19 Marca 2023 przez FAHR 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Ale wygląda dobrze! Podoba mi się bardzo cieniowanie i brudzenie na tym modelu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Bardzo fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 19 Marca 2023 Share Napisano 19 Marca 2023 Dobrze wyszło! Jakaś podpowiedź w temacie farb? Gotowe czy mieszkanki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Marca 2023 Autor Share Napisano 19 Marca 2023 2 godziny temu, empit napisał: Dobrze wyszło! Jakaś podpowiedź w temacie farb? Gotowe czy mieszkanki? Baza to xf-51 Tamiya, poźniej cieniowanie Vallejo Russian Uniform, RU+German Camo Beige też Vallejo w różnych proporcjach i na koniec ta mieszanka jeszcze z dodatkiem bieli. Na koniec standardowo różne oleje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Marca 2023 Share Napisano 19 Marca 2023 Ładny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oju Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Wygląda super Z czego zrobiłeś kamuflaż na lufie? Aj, ale straszysz budową tego modelu, aż nie wiem czy chcę go zaczynać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Tank naprawdę w porządku . Jeżeli to ma być pojazd ze zdjęcia to jedyne do czego się można przyczepić to zdecydowany brak ludków we włazach. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) 58 minut temu, Oju napisał: Wygląda super Z czego zrobiłeś kamuflaż na lufie? Aj, ale straszysz budową tego modelu, aż nie wiem czy chcę go zaczynać Maskowanie lufy to pakuły potraktowane olejami. Co, do modelu to po prostu trzeba być uważnym i bardzo się przyłożyć zwłaszcza do łączenia przednich płyt pancernych jako, że kadłub projektowany był przez Amusinga jako otwarty w celu ekspozycji wnętrza i w tym miejscu delikatnie się nie schodzi. Trudność rekompensowana jest przez jakość detali i idealne proporcje. 50 minut temu, Adams M1A1 napisał: Tank naprawdę w porządku . Jeżeli to ma być pojazd ze zdjęcia to jedyne do czego się można przyczepić to zdecydowany brak ludków we włazach. Pozdr. A. Nie mogłem znaleźć figurek z takimi twarzami jak na fotce Edytowane 27 Marca 2023 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 8 godzin temu, FAHR napisał: Nie mogłem znaleźć figurek z takimi twarzami jak na fotce Doskonale rozumiem Twój ból. Ja muszę kiedyś dokończyć T34 w wersji "RUDY" ale skąd wziąć Janka Gajosa ,Gustawa Pieczkę i Gigorija Pressa. Najprostsza sprawa będzie z Szarikiem- Trymerem bo oni wszystkie do siebie z pyska podobni. Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi