makinen Napisano 18 Marca 2023 Napisano 18 Marca 2023 Nuda- znow humvee. Cóż- bywa. Strzała Amora tkwi głęboko. Będzie to wersja używana przez Siły Specjalne w Afganistanie. Jednostka użytkująca nie została ustalona- może Navy SEALS, ale potwierdzenia nie mam. Warsztat zaczął @mandrivecs, ale…ja stałem się posiadaczem bardzo początkowego stanu . baza to M1151 Academy. Rama podwozia z M1114 Bronco, koła DEF MT/A. Do tego wieża SAG ll i Minigun z Live Resin. Zderzak IBIS Tek z M1114 Bronco. Drobnica to granatnik Carl Gustaf wraz z amunicją również Live Resin. 10 sztuk AT4, LAW, granaty dymne, karabinki H&K, oraz dwa modele karabinów snajperskich. Skrzynki Pelican, hełmy , skrzynki amunicyjne do Miniguna, puszki do napojów 0,33 , elektronika wszelkiej maści i kilka innych klamotow. Całość umieszczona na małej winietce z figurkami z Airborne Miniatures. Mam około 500 zdjęć w formie walkaround od osoby służącej w SF z doskonale pokazanym wnętrzem - kwity są na wszystko. Tak wiec wygląd wnętrza, zwłaszcza wszechobecnego kurzu i plątaniny kabli jest obrazem rzeczywistym. A teraz foto- pewnie w jeden post nie wejdą. 2 Cytuj
mandrivecs Napisano 18 Marca 2023 Napisano 18 Marca 2023 Czemu dajesz standardowe mocowanie zapasu..? Wysłałem Tobie mocowanie IbisTek i kosz na kanistry do tyłu... Byłby ciekawszy... Cytuj
kryspacz Napisano 21 Marca 2023 Napisano 21 Marca 2023 Przyznaj się, Ty te Humvee już jak kałasza, z zawiązanymi oczami składasz? I jak zwykle szykuje się ciekawa konwersja, podpatruję! Cytuj
makinen Napisano 21 Marca 2023 Autor Napisano 21 Marca 2023 (edytowane) Ostatnio przesiadłem się z kałasza na coś innego, wiec nie wiem, jak to jest…:-) P Edytowane 21 Marca 2023 przez makinen 2 1 Cytuj
kryspacz Napisano 21 Marca 2023 Napisano 21 Marca 2023 8 godzin temu, makinen napisał: Ostatnio przesiadłem się z kałasza na coś innego, wiec nie wiem, jak to jest…:-) P Eugene Stoner lubi to! 1 Cytuj
makinen Napisano 25 Marca 2023 Autor Napisano 25 Marca 2023 (edytowane) 6 minut temu, mandrivecs napisał: Jest elegancko. Zamykaj dach. Jeszcze nie- całe wnętrze dachu mam jeszcze do zrobienia . Brakuje tych pierdol jeszcze - dołożę jutro Edytowane 25 Marca 2023 przez makinen Cytuj
makinen Napisano 27 Marca 2023 Autor Napisano 27 Marca 2023 @mandrivecs chciał zamykać dach, to trzeba będzie. Było goło- dołożyłem 39 części. Drugi element napędu wieży dojdzie po jej zamontowaniu. Niestety niewiele(prawie nic) będzie z tego widać. 2 Cytuj
makinen Napisano 29 Marca 2023 Autor Napisano 29 Marca 2023 Bez kleju na sucho i przed poprawkami/korektami malarskimi. 3 Cytuj
makinen Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Napisano 17 Kwietnia 2023 Po konsultacjach kamuflaż finalnie ma się tak 3 Cytuj
makinen Napisano 4 Lipca 2023 Autor Napisano 4 Lipca 2023 (edytowane) czasu trochę upłynęlo...tak więc mała aktualizacja PS_ ZDJĘCIA DO DUPY, WIĘC MUSZE ZMIENIĆ Edytowane 4 Lipca 2023 przez makinen 2 Cytuj
makinen Napisano 5 Września 2023 Autor Napisano 5 Września 2023 M1151 prawie ukończony. Przygotowuję figurki załogi i trochę wyposażania na podstawkę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi