makinen Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Nuda- znow humvee. Cóż- bywa. Strzała Amora tkwi głęboko. Będzie to wersja używana przez Siły Specjalne w Afganistanie. Jednostka użytkująca nie została ustalona- może Navy SEALS, ale potwierdzenia nie mam. Warsztat zaczął @mandrivecs, ale…ja stałem się posiadaczem bardzo początkowego stanu . baza to M1151 Academy. Rama podwozia z M1114 Bronco, koła DEF MT/A. Do tego wieża SAG ll i Minigun z Live Resin. Zderzak IBIS Tek z M1114 Bronco. Drobnica to granatnik Carl Gustaf wraz z amunicją również Live Resin. 10 sztuk AT4, LAW, granaty dymne, karabinki H&K, oraz dwa modele karabinów snajperskich. Skrzynki Pelican, hełmy , skrzynki amunicyjne do Miniguna, puszki do napojów 0,33 , elektronika wszelkiej maści i kilka innych klamotow. Całość umieszczona na małej winietce z figurkami z Airborne Miniatures. Mam około 500 zdjęć w formie walkaround od osoby służącej w SF z doskonale pokazanym wnętrzem - kwity są na wszystko. Tak wiec wygląd wnętrza, zwłaszcza wszechobecnego kurzu i plątaniny kabli jest obrazem rzeczywistym. A teraz foto- pewnie w jeden post nie wejdą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Marca 2023 Autor Share Napisano 18 Marca 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Marca 2023 Share Napisano 18 Marca 2023 Czemu dajesz standardowe mocowanie zapasu..? Wysłałem Tobie mocowanie IbisTek i kosz na kanistry do tyłu... Byłby ciekawszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Marca 2023 Autor Share Napisano 18 Marca 2023 Taki kaprys…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 21 Marca 2023 Share Napisano 21 Marca 2023 Przyznaj się, Ty te Humvee już jak kałasza, z zawiązanymi oczami składasz? I jak zwykle szykuje się ciekawa konwersja, podpatruję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Marca 2023 Autor Share Napisano 21 Marca 2023 (edytowane) Ostatnio przesiadłem się z kałasza na coś innego, wiec nie wiem, jak to jest…:-) P Edytowane 21 Marca 2023 przez makinen 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 21 Marca 2023 Share Napisano 21 Marca 2023 8 godzin temu, makinen napisał: Ostatnio przesiadłem się z kałasza na coś innego, wiec nie wiem, jak to jest…:-) P Eugene Stoner lubi to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Marca 2023 Autor Share Napisano 25 Marca 2023 Wg mnie wystarczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Marca 2023 Autor Share Napisano 25 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 25 Marca 2023 Share Napisano 25 Marca 2023 Jest elegancko. Zamykaj dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Marca 2023 Autor Share Napisano 25 Marca 2023 (edytowane) 6 minut temu, mandrivecs napisał: Jest elegancko. Zamykaj dach. Jeszcze nie- całe wnętrze dachu mam jeszcze do zrobienia . Brakuje tych pierdol jeszcze - dołożę jutro Edytowane 25 Marca 2023 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 @mandrivecs chciał zamykać dach, to trzeba będzie. Było goło- dołożyłem 39 części. Drugi element napędu wieży dojdzie po jej zamontowaniu. Niestety niewiele(prawie nic) będzie z tego widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 Bez kleju na sucho i przed poprawkami/korektami malarskimi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2023 Po konsultacjach kamuflaż finalnie ma się tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 (edytowane) czasu trochę upłynęlo...tak więc mała aktualizacja PS_ ZDJĘCIA DO DUPY, WIĘC MUSZE ZMIENIĆ Edytowane 4 Lipca 2023 przez makinen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Września 2023 Autor Share Napisano 5 Września 2023 M1151 prawie ukończony. Przygotowuję figurki załogi i trochę wyposażania na podstawkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 Miód na moje oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi