Grzes Napisano 24 Marca 2023 Share Napisano 24 Marca 2023 Po 4 latach przerwy wracają pokazy lotnicze w Radomiu. https://airshow.wp.mil.pl/multimedia/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 I to jest bardzo dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2023 Z ciekawych uczestników: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 25 Czerwca 2023 Share Napisano 25 Czerwca 2023 Gdzieś już o tym pisaliśmy. Podczas pokazów ma odbyć się oficjalna ( dla wyborców ) prezentacja FA-50 z szachownicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2023 No, zapowiedź jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2023 Przypominam, że jutro i pojutrze erszoł w Radomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Ponoć przepiękna organizacyjna katastrofa się tam objawiła. Pomijam już kuriozum w postaci braku biletów on line na sobotę i koszmarne kolejki do kas, ale ludzie piszą, że na samo wejście z zakupionym już biletem kilka godzin trzeba czekać. Ja jadę jutro. Może będzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 3 godziny temu, MIRO napisał: Ponoć przepiękna organizacyjna katastrofa się tam objawiła. Pomijam już kuriozum w postaci braku biletów on line na sobotę i koszmarne kolejki do kas, ale ludzie piszą, że na samo wejście z zakupionym już biletem kilka godzin trzeba czekać. Ja jadę jutro. Może będzie lepiej? To kolega jutro opisze swoje wrażenia.Na oficjalnej stronie na FB ludzie miażdżą organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Osobiście nie byłem, ale wróbelki co tam były ćwierkają, że najkrócej na wejście czekało się Wojskowym Porcie Lotniczym i przy wejściu "Sadków", kwestia 15-20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TopGunFan Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Baas ArK napisał: Osobiście nie byłem, ale wróbelki co tam były ćwierkają, że najkrócej na wejście czekało się Wojskowym Porcie Lotniczym i przy wejściu "Sadków", kwestia 15-20 minut. Rzeczywiście. Przy wejściu Sadków były najmniejsze kolejki jeżeli miało się bilet on-line to można by rzec że wchodziło się prawie z marszu. Natomiast ja biletu nie miałem więc musiałem stanąć w kolejce do kasy. Mimo że kolejka przy wejściu Sadków była mniej więcej 10-krotnie mniejsze niż przy innych wejściach to niestety po 2,5 godzinach stania i perspektywie na co najmniej jeszcze jedną godzinę odpuściłem sobie i oglądałem pokazy z za płotu, z czego muszę przyznać jestem bardzo zadowolony. I jeszcze jedno co mi zgłosił znajomy który był w środku to to że można było wnieść oczywiście 0,5l wody bo na terenie były darmowe dystrybutory z wodą, problem był tylko jeden mianowicie kolejki do nich na około 2 godziny. Także chciałbym z całego serca pogratulować organizatorom największej katastrofy jaką w życiu widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Dzisiaj to jest Ameryka. Wszedłem bez czekania byłem ja i 4 wolne bramki, limit wody zniesiony, nawet dzikich tłumów nie ma . Jedyne, co mnie niepokoi to wczorajszy brak Rafala, bo to głównie właśnie dla niego i F-18 tu przyjechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi