KRL Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 B-25H Mitchell HK Models 1:32 Zestaw niezbyt popularny za sprawą dość wysokiej ceny ale pewnie też za sprawą wielkości. Model przyjemnie się składa, spasowanie elementów jest dobre jedyny problem to kilka błędów w oznakowaniu części w instrukcji. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Ale pięknie zmalowany i te kopcie z wydechów... Wow. Bardzo się podoba! Ale chociaż jedną fotkę spodu mogłeś wstawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Widziałem go już dzisiaj na sąsiednim forum, świetnie wygląda. A nadciąga już A-20 w tej skali, tak że szykuj miejsce na warsztacie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Widziałem i mam nadzieję że szybko pojawi się w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Fajnie zrobiony. Czy ta wysoka cena ma, według Ciebie, uzasadnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2023 9 minut temu, zaruk napisał: Fajnie zrobiony. Czy ta wysoka cena ma, według Ciebie, uzasadnienie? Ogólnie rzecz ujmując tak. To dobry model dobrze spasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Świetnie zmaltretowany Ten gdzieś daleko odlatuje na przebazowanie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, mirage3 napisał: Świetnie zmaltretowany Ten gdzieś daleko odlatuje na przebazowanie ? Tak, już jest przebazowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Faktycznie nieźle go zmaltretowałeś ale wygląda to świetnie. Niezły model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Kwietnia 2023 Share Napisano 8 Kwietnia 2023 Mam deja vu, czy był w "Portfolio"? Tak czy siak jak zwykle klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2023 15 godzin temu, Baas ArK napisał: Mam deja vu, czy był w "Portfolio"? Tak czy siak jak zwykle klasa. W portfolio umieściłem go kilka dni wcześniej niż wstawiłem galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Zmęczony bardzo mocno ale wygląda bardzo ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi