AnatolPigwa Napisano 30 Kwietnia 2023 Napisano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) Pierwszy mój model w galerii, więc proszę o łagodny wymiar kary :). Uwagi wnoszące do rozwoju warsztatu przyjmę z pokorą RF-4E to rozpoznawcza wersja Phantoma użytkowana przez Niemcy, Japonię, Grecję i Turcję . Dziś poznamy maszynę niemiecką, w malowaniu okolicznościowym. Okolicznością było rozwiązanie dywizjonu rozpoznawczego Aufklärungsgeschwader (AG) 52 w 1993 roku. Niemcy posiadali dwa Dzwiyjony rozpoznawcze Na Phantomach AG 51 "Immelmann" i AG 52, Przy czym AG 51 stacjonował na południu Niemiec pod granicą francusko szwajcarską w Bremgarten, a AG 52 na samej północy w Leck przy granicy duńskiej. Tak więc to z tych Phantomów pochodzą zdjęcia naszych MiG-ów nad Bałtykiem. Edytowane 1 Maja 2023 przez AnatolPigwa 4 Cytuj
Xmen Napisano 30 Kwietnia 2023 Napisano 30 Kwietnia 2023 Taka moja mała prośba. Zrób zdjęcia na jednolitym tle bez tej mapy pod spodem. 2 Cytuj
Fixer Napisano 30 Kwietnia 2023 Napisano 30 Kwietnia 2023 A jakbyś jeszcze skalę i producenta modelu podał to już w ogóle byłoby super. Cytuj
Floki Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 A mi takie tło się podoba, bo chyba domyślam się co autor miał na myśli. Cytuj
panmopsik Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) Z czarnobiałą mapą fajnie. Edytowane 3 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj
wuwumaster Napisano 2 Maja 2023 Napisano 2 Maja 2023 Ciekawa maszyna i fajnie wykonany model, z mapą w tle chyba łapie koncepcje i mi się podoba choć dobrze by dodać na koniec kilka fot na neutralnym tle. Jak już odpisujesz maszynę to RF-4E miał więcej użytkowników (choćby Izrael). Pozdr ww Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi