AnatolPigwa Napisano 30 Kwietnia 2023 Share Napisano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) Pierwszy mój model w galerii, więc proszę o łagodny wymiar kary :). Uwagi wnoszące do rozwoju warsztatu przyjmę z pokorą RF-4E to rozpoznawcza wersja Phantoma użytkowana przez Niemcy, Japonię, Grecję i Turcję . Dziś poznamy maszynę niemiecką, w malowaniu okolicznościowym. Okolicznością było rozwiązanie dywizjonu rozpoznawczego Aufklärungsgeschwader (AG) 52 w 1993 roku. Niemcy posiadali dwa Dzwiyjony rozpoznawcze Na Phantomach AG 51 "Immelmann" i AG 52, Przy czym AG 51 stacjonował na południu Niemiec pod granicą francusko szwajcarską w Bremgarten, a AG 52 na samej północy w Leck przy granicy duńskiej. Tak więc to z tych Phantomów pochodzą zdjęcia naszych MiG-ów nad Bałtykiem. Edytowane 1 Maja 2023 przez AnatolPigwa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Kwietnia 2023 Share Napisano 30 Kwietnia 2023 Taka moja mała prośba. Zrób zdjęcia na jednolitym tle bez tej mapy pod spodem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 30 Kwietnia 2023 Share Napisano 30 Kwietnia 2023 A jakbyś jeszcze skalę i producenta modelu podał to już w ogóle byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 A mi takie tło się podoba, bo chyba domyślam się co autor miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) Z czarnobiałą mapą fajnie. Edytowane 3 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 Ciekawa maszyna i fajnie wykonany model, z mapą w tle chyba łapie koncepcje i mi się podoba choć dobrze by dodać na koniec kilka fot na neutralnym tle. Jak już odpisujesz maszynę to RF-4E miał więcej użytkowników (choćby Izrael). Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi