Kamil K. Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Mysle ze takie drobne odpryski jak na T-72, po krawędziach, nie zaszkodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Pomocy! Chyba zniszczyłem ten model . Kompletnie nic mi nie wyszło. Jak mogę pozbyć się tego kurzenia i obić. Model przed tym był lakierowany... a tak wyglądał przed... Zdjęcia może różnią się znacznie ale gdy skończyłem te kurzenie to myślałem, że rozwalę ten model butem i dobiję młotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Jak to? wcale nie zniszczyłeś jak dla mnie wygląda ok Taki nadgryziony zębem czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Jak na moje oko tez wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Doświetl model dodatkowym oświetleniem - machnij fotkę a potem wykadruj, wyostrz ją w Photoshopie i nie panikuj. Obicia sehr gut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Bardzo fajnie wygląda naprawdę Ja to mojego Goździka przy malowaniu sknociłem i musiałem wszystko poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 Witam! Udoskonaliłem te kurzenie dzisiaj, bo wczoraj byłem do tego zdolny. Chyba lepiej wygląda? nie panikuj To chyba przez koniec wakacji A tu z T-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 (edytowane) ładnie wygląda, jest miodzio Edytowane 2 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 czemu ja tak nie umiem :( Suuper modelik , może sobie takiego kupie zamiast BTR-80 ???? zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 Dziękuję za pozytywne komentarze Nie wiem czy dać mu trochę więcej obić i czy nie za bardzo go przykurzyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Nie zostaw tak jak jest, naprawdę śliczny ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Nie no , piękny , ukłony dla Ciebie no i oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Nie wiem czy dać mu trochę więcej obić Jest takie modelarskie porzekadło: "Jeśli wydaje Ci się, że obić jest zbyt mało - to jest ich w sam raz." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Hmmm... zastanawiam się nad jakąś podstawką. Mam nawet wizję . Ma to być jakaś iracka droga, coś podobnego jak przy Abramsie by reggy. Tylko, że droga, kawałek pustyni i jakiś znak ( STOP, drogowskaz na Basrah lub Bagdad). Co o tym sądzicie? Do końca nie wiem czy to się uda ale będę próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 LAV też by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 LAV też by pasował Może innym razem Znalazłem kilka zdjęć irackich dróg http://picasaweb.google.com/andy.adyns/IraqiRoads#5132476103067575778 http://picasaweb.google.com/andy.adyns/IraqiRoads#5132477477457111874 http://picasaweb.google.com/andy.adyns/IraqiRoads#5132475969923589490 Ma to podobnie wyglądać tylko, że jeszcze postawię jakiś drogowskaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 zdjęcie nr 19 jest ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Może się przyda: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1229&mode=thread&order=0 Otwierasz powiększenie i printscreen Znaki jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 10 Września 2008 Autor Share Napisano 10 Września 2008 Może się przyda:http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1229&mode=thread&order=0 Otwierasz powiększenie i printscreen Znaki jak ta lala. Wielkie dzięki za link Jak na razie to mam u siebie jakieś znaki. Te to są chyba na autostrady, a ja robię jakąś dróżkę. Ale i tak kiedyś to się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Września 2008 Autor Share Napisano 13 Września 2008 Witam! Coś się wreszcie ruszyło... . Rzuciłem jakiś łańcuch na model i zrobiłem iracki znak. Trochę dziwnie wygląda, jak go mogę poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Fajnie ci wyszła rdza na znaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Września 2008 Autor Share Napisano 13 Września 2008 Fajnie ci wyszła rdza na znaku. Dzięki, jednak coś mi nie pasowało w nim i troszkę go przykurzyłem. Teraz już jestem z niego zadowolony, zdjęcia będą w najbliższym czasie . Aha i zaraz zaczynam brać się za podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 ja tez tak chce robic modele oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Model elegancki, rdza na znaku tez super, jeszcze moze jakis "kurz" zeby nie byl taki czysty(znak) w stosunku do reszty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 Czołem! Podstawka już jest, znak zresztą też . Teraz muszę zrobić ten grunt i postawić drogę z papieru ściernego. Pewnie znów dopiero za tydzień nowe zdjęcia, bo szkoła wzywa . Aha i jeszcze pierwszy figurant robiony "super" technikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi