Bikernytzu Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 (edytowane) Przedstawiam Model chińskiej firmy Lee w skali 1:72 (defacto Fujimi jota w jote). Model całkiem przyzwoicie się składał choć trzeba było zbudować kokpit od podstaw. Oto E-2C hawkeye: Edytowane 22 Maja 2023 przez Bikernytzu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Fajnie wyszedł Dodatkowy plus za lotnictwo morskie ! Ja czekam na Hellera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Psar77 napisał: Ja czekam na Hellera 1/72 to właśnie to co powyżej. Lee, Fujimi, Heller. Dawno temu robiąc rozeznanie czytałem w necie, że Heller ma coś wspólnego z wersją B od Lee czy też Fujimi ale to nie było istotne, ponieważ zamiast płacić za kolejną Fujimi kupiłem tańszego Hellera (malowanie francuskie) plastikiem jakościowo pasującego idealnie do wyprasek E-2C tego co już miałem. Edytowane 22 Maja 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Bardzo fajny, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Podoba mi się Plus a właściwie dwa plusy za tematykę i za bardzo rzadki model na forach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi