Tap-chan Posted May 28 Share Posted May 28 (edited) Galeria taka byle jaka, bo model jest 1500 km ode mnie i raczej nie zdążymy się już zobaczyć, a jakieś epitafium trzeba było naskrobać. Tylko takie zdjęcia dostałem, lekko poprawiona ekspozycja/czernie/podświetlenia/mikrokontrast, żeby dało się oglądać. Za bardzo go obiłem i nie zdążyłem już nałożyć błotka na koła/gąski. A, no i wydechu obdymić, bo dizel musi kopcić. Edited May 28 by Tap-chan 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted May 28 Share Posted May 28 Jest moc. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted May 28 Share Posted May 28 Super wykonanie. V dla urealnienia, czy miałes takowego na fotkach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tap-chan Posted May 28 Author Share Posted May 28 1 minutę temu, mandrivecs napisał: Super wykonanie. V dla urealnienia, czy miałes takowego na fotkach? Miałem pojedyncze zdjęcia O i V, różnych maszyn z różnych stron. Zobaczyłem gdzie malują i machnąłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 28 Share Posted May 28 Chłop się narobił .....to nie ZVEZDA. Gąsienice to 3/4 modelu!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tap-chan Posted May 28 Author Share Posted May 28 (edited) To i tak jest SF, bo na Ukrainie nie było Terminatorów na tym podwoziu, Rosja ma chyba tylko 2 sztuki tarmoszone po Expo, ale jak się kapnąłem to było już za późno na zmiany konceptów Gąski wbrew pozorom bardzo łatwe, Tiger Model pomyślał. Ogniwo składa się z 2 kostek już połączonych szpilkami (więc tylko machnąć miękkim pilnikiem z jednej i drugiej strony), łączników z zębem łączonych na klik i gumowych łączników zewnętrznych (z twardej gumy). Szybko, łatwo, przyjemnie, ani grama kleju i nic się nie rozpada pod washem Edited May 28 by Tap-chan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 29 Share Posted May 29 Ładny model. Podoba mi się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts