Tap-chan Napisano 28 Maja 2023 Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) Galeria taka byle jaka, bo model jest 1500 km ode mnie i raczej nie zdążymy się już zobaczyć, a jakieś epitafium trzeba było naskrobać. Tylko takie zdjęcia dostałem, lekko poprawiona ekspozycja/czernie/podświetlenia/mikrokontrast, żeby dało się oglądać. Za bardzo go obiłem i nie zdążyłem już nałożyć błotka na koła/gąski. A, no i wydechu obdymić, bo dizel musi kopcić. Edytowane 28 Maja 2023 przez Tap-chan 11 Cytuj
mandrivecs Napisano 28 Maja 2023 Napisano 28 Maja 2023 Super wykonanie. V dla urealnienia, czy miałes takowego na fotkach? Cytuj
Tap-chan Napisano 28 Maja 2023 Autor Napisano 28 Maja 2023 1 minutę temu, mandrivecs napisał: Super wykonanie. V dla urealnienia, czy miałes takowego na fotkach? Miałem pojedyncze zdjęcia O i V, różnych maszyn z różnych stron. Zobaczyłem gdzie malują i machnąłem. Cytuj
robertmodelarz Napisano 28 Maja 2023 Napisano 28 Maja 2023 Chłop się narobił .....to nie ZVEZDA. Gąsienice to 3/4 modelu!!!! Cytuj
Tap-chan Napisano 28 Maja 2023 Autor Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) To i tak jest SF, bo na Ukrainie nie było Terminatorów na tym podwoziu, Rosja ma chyba tylko 2 sztuki tarmoszone po Expo, ale jak się kapnąłem to było już za późno na zmiany konceptów Gąski wbrew pozorom bardzo łatwe, Tiger Model pomyślał. Ogniwo składa się z 2 kostek już połączonych szpilkami (więc tylko machnąć miękkim pilnikiem z jednej i drugiej strony), łączników z zębem łączonych na klik i gumowych łączników zewnętrznych (z twardej gumy). Szybko, łatwo, przyjemnie, ani grama kleju i nic się nie rozpada pod washem Edytowane 28 Maja 2023 przez Tap-chan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi