Tap-chan Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) Galeria taka byle jaka, bo model jest 1500 km ode mnie i raczej nie zdążymy się już zobaczyć, a jakieś epitafium trzeba było naskrobać. Tylko takie zdjęcia dostałem, lekko poprawiona ekspozycja/czernie/podświetlenia/mikrokontrast, żeby dało się oglądać. Za bardzo go obiłem i nie zdążyłem już nałożyć błotka na koła/gąski. A, no i wydechu obdymić, bo dizel musi kopcić. Edytowane 28 Maja 2023 przez Tap-chan 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Jest moc. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Super wykonanie. V dla urealnienia, czy miałes takowego na fotkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 28 Maja 2023 Autor Share Napisano 28 Maja 2023 1 minutę temu, mandrivecs napisał: Super wykonanie. V dla urealnienia, czy miałes takowego na fotkach? Miałem pojedyncze zdjęcia O i V, różnych maszyn z różnych stron. Zobaczyłem gdzie malują i machnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Maja 2023 Share Napisano 28 Maja 2023 Chłop się narobił .....to nie ZVEZDA. Gąsienice to 3/4 modelu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 28 Maja 2023 Autor Share Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) To i tak jest SF, bo na Ukrainie nie było Terminatorów na tym podwoziu, Rosja ma chyba tylko 2 sztuki tarmoszone po Expo, ale jak się kapnąłem to było już za późno na zmiany konceptów Gąski wbrew pozorom bardzo łatwe, Tiger Model pomyślał. Ogniwo składa się z 2 kostek już połączonych szpilkami (więc tylko machnąć miękkim pilnikiem z jednej i drugiej strony), łączników z zębem łączonych na klik i gumowych łączników zewnętrznych (z twardej gumy). Szybko, łatwo, przyjemnie, ani grama kleju i nic się nie rozpada pod washem Edytowane 28 Maja 2023 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Ładny model. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi