FAHR Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) "Wspaniały był to model, nie zapomnę go nigdy... " Przed Wami wóz z 1 Warszawskiej Brygady Pancernej w wersji poligonowej. Świetny zestaw, już dawno się tak dobrze nie bawiłem budując model. Posłużył mi też jako przetarcie przed Abramsem, głównie w kwestii kamuflażu, z którym nie miałem do czynienia wcześniej w tej skali. Wiem już co robić a czego nie przy FEPie. Zapraszam do oglądania. ps. Nie mam dostępu do komputera i wszystko co robię, robię przez komórkę także jakby coś było nie tak ze zdjęciami to z góry przepraszam. Po kolei, pierwowzór, inspiracja i model. Edytowane 30 Maja 2023 przez FAHR 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Przekozak Jak zrobiłeś te przednie farfocle? Chusteczka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 29 Maja 2023 Autor Share Napisano 29 Maja 2023 2 godziny temu, Bengal napisał: Przekozak Jak zrobiłeś te przednie farfocle? Chusteczka? Dzięki, chusteczka i sidolux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Jest kozacka moc w tym Leosiu. Pewnie zaraz trafi na Ukrainę, gdzieś w okolice Bachmutu, jak tylko do Wesołej przypłyną Abramsy. Kamuflaż marki home made robi robotę !!!!!! Pełen sukces. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Tak się nie robi, to nie jest śmieszne. Na biurku mi leży Leo i podobna wizja chodzi po głowie. Teraz będą mówić, że taki już był, że FAHR to zrobił lepiej. Nawet siatkę maskującą kupiłem i mchu podobnego do gałązek świerku nazbierałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Zajebisty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Zdjęcia padły czy tylko u mnie tak się dzieje ?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 4 minuty temu, Bengal napisał: Zdjęcia padły czy tylko u mnie tak się dzieje ?:( Potwierdzam, też ich nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 U mnie też nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Maja 2023 Autor Share Napisano 30 Maja 2023 4 godziny temu, Endrju napisał: U mnie też nie widać. Powinno już działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 Zdjęcia mnie są OK. A sam model jest piękny. Jest na co popatrzeć. Czy model wybiera się najbliższym czasie na jakieś pokazy? Chętnie bym go obejrzał na żywo. Moje pierwsze wrażenie było takie, że pojazd jest mocno szarpnięty zębem czasu. Dopiero później doczytałem że ma to być malowanie poligonowe. Zdjęcia czasem płatają figle więc chętnie bym go obejrzał np. w najbliższy weekend na Babarybie. To jak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Maja 2023 Autor Share Napisano 30 Maja 2023 2 godziny temu, Endrju napisał: Zdjęcia mnie są OK. A sam model jest piękny. Jest na co popatrzeć. Czy model wybiera się najbliższym czasie na jakieś pokazy? Chętnie bym go obejrzał na żywo. Moje pierwsze wrażenie było takie, że pojazd jest mocno szarpnięty zębem czasu. Dopiero później doczytałem że ma to być malowanie poligonowe. Zdjęcia czasem płatają figle więc chętnie bym go obejrzał np. w najbliższy weekend na Babarybie. To jak będzie? Niestety, nie wybieram się. Jakby coś było w Trojmieście to chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi