Grzes Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Tak tak prosimy o relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No i jak postępy? Ja w końcu ruszylem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Oooo, pierwsze koty za płoty. Ja zaczełem troche inaczej, ryjąc najpierw linie podziałowe i skleiłem kadłub. Wnętrze zostawiam na koniec. Wrzucę wieczorkiem zdjęcie. Narazie Puszczyk leży z 2 tygodnie w szafie, bo musiałem zrobić małą przerwę nad nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 A jakie malowanka planujecie? Jeśli wojskowe to z numerami z pudła czy wojskowymi, zaczynającymi sie od 66... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi