Avi Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 No przepiękny ten MAZ w Twoim wykonaniu Też bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Czy mógłbyś zrobić zdjęcie przodu tego monstrum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 No to Erni bardzo proszę krok po kroku, brudzenie, sposoby, chemia etc. Będę wiedział co na swoim robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Siemka Erni. Mam chwilowy dostęp do internetu. No ładny MAZik śliczny. Nie czytałem całego wątku dokładnie, pokażesz to cudo w Lublinie w październiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 No ladnie ladnie wielka bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Oczywiście Pawle że pokażę Na Lulin go szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 czy jest ktos na tym forum kto nie jedzie do lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 czy jest ktos na tym forum kto nie jedzie do lublina Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 Prace trwają nadal. Tym razem juz na wykończeniu lawet aoraz układ jezdny , a jest co brudzić w tym bydlaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Kurde... Pełne uznanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Padlem i leze, jak ci sie udalo zrobic z plastikowych kol taki efekt ze wygladaja jak gumowe to przekracza moje zdolnosci pojmowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 Dzięki Grzesiu Kilka uwag dla chcących robić ten model . Sklejalność wzorowa , słabiej jednak z oszkleniem słabo pasuje oraz opony są troche za szerokie co widać na zdjeciach. Chciałem dać koła zywiczne do niego ale jakoś się na nie doczekać nie mogłem i zastosowałem gumisie:) Padlem i leze, jak ci sie udalo zrobic z plastikowych kol taki efekt ze wygladaja jak gumowe to przekracza moje zdolnosci pojmowania. bo one są gumowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Cholera, to tu mnie masz, jednakze efekt jest nadal bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Piękny ten potwór. Nie mogę się doczekać co on w końcu będzie wióżł na grzbiecie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Erni, zsunęła Ci się opona z felgi naczepy - oś bliżej ciągnika, z prawej strony patrząc od tyłu. Weź popraw bo razi. Ja Ci tego brudzenia nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Piękny ten potwór. Nie mogę się doczekać co on w końcu będzie wióżł na grzbiecie.Pozdrawiam! Zaiste piękny. Sądząc po tym o co ostatnio Erni pilnie pytał na innym forum, to chyba wiem co tam stanie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 A to żadna tajemnica co tam stanie:) Rozpoczołem juz prace nad t-80UB , bedzie w malowaniu 3-kolorowym dla kontrastu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Się chyba Ramy najadłeś że takie modele robisz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Na tego kolosa zużyłeś chyba cały pigment w Padrebooks co ?? Ale warto było. BOMBA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 Nareszcie dostałem do niego zywiczne koła do ciagnika i cieszę się jak dziecko bo te gumy od trumpka sa jakies koślawe:) Jak dam rade to wsadze wieczorem fotki .Całość już prawie na wykończeniu teraz trzeba się zabrac za ładunek na kolosa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 Wstawaim obiecane zdjecia kół do ciagnika i zmykam dalej brudzic kolosa:) Koła są produkcji Armorscale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 No i MAZ prawie skończony na jakies 99 % zostały jesszcze małe kosmetyczne poprawki i koniec . Teraz kolej na tanka,i tu zmiana mała:) stanie na nim T-62 z wojny w Czeczeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm5 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Niezła podstawka pod flaszkę dobrego alkoholu typu Ukrainian V odka ,a tak na poważnie jak zwykle u Erniego szybko ,sprawnie po mistrzowsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Cześć Erni. Model pierwsza klasa - totalny opad szczęki. Już nie mogę doczekać się imprezy w Lublinie. Czyżby Armoscale zapowiadało w swojej ofercie koła do Maz-a? Bo jak tak, to ja sie piszę na komplet. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Tak Robercie będą te koła z Armorscale i do naczepy też.Ale tylko nie wiem kiedy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi