robertmodelarz Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Czołg T-14 Armata wykonany z zastawu firmy Takom w skali 1/35. Model wykonany prosto z pudła be żadnych dodatków waloryzacyjnych. Malowany farbą MRP i modulowany farbą HATAKA serii C szaro zielony. Wash wykonany Panel Linerem Tamiya - kolory Black i Dark Brown. Ślady paliwa olejny specyfik -Fuel Satin AK Interactive. Lekkie przykurzenia to farby akrylowe AmmoMig DUST i EARTH. Zapraszam do oglądania. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Express... Wyszło przyzwoicie - wstydu nie ma, ale w pamięć nie zapadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Lipca 2023 Autor Share Napisano 3 Lipca 2023 8 minut temu, mandrivecs napisał: Express... Wyszło przyzwoicie - wstydu nie ma, ale w pamięć nie zapadnie. Na froncie w czasie operacji specjalnej też w pamięci nie zapadnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Jak na takie tempo to wyszło bardzo dobrze dobrze. Fajnie pobawiłeś się światłocieniem co widać szczególnie na zdjęciach z góry i nudny nie jest mimo, że jednokolorowy. Tylko kolor troszkę zszedł w zbyt jasne odcienie - wygląda na frontowca z wypłowiałą farbą a to przecież czołg paradny. Ale cieniowanie samo w sobie jest najmocniejszą stroną tego solidnego modelu. Jak dla mnie dobra robota Tak trzymaj i następnego brudź odważniej bo brakuje tu jakiegoś mocniejszego akcentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 9 godzin temu, TAW napisał: Jak na takie tempo to wyszło bardzo dobrze dobrze. Fajnie pobawiłeś się światłocieniem co widać szczególnie na zdjęciach z góry i nudny nie jest mimo, że jednokolorowy. Tylko kolor troszkę zszedł w zbyt jasne odcienie - wygląda na frontowca z wypłowiałą farbą a to przecież czołg paradny. Ale cieniowanie samo w sobie jest najmocniejszą stroną tego solidnego modelu. Jak dla mnie dobra robota Tak trzymaj i następnego brudź odważniej bo brakuje tu jakiegoś mocniejszego akcentu To kawał czołgu- dla porównania obok T-90. Wersja festyniarko-defiladowa!!!! W boju Armaty jeszcze nikt nie widział. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Pin wash na kalkach popraw. Na plus komsekwencja, zaczynasz i kończysz. Tego można pozazdrościć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 8 minut temu, copycat napisał: Pin wash na kalkach popraw. Na plus komsekwencja, zaczynasz i kończysz. Tego można pozazdrościć. Teraz to już cienka sprawa- spłynie po kalce jak po tłustym. Panelinery Tamiya na tym się nie utrzymają, ale spróbuję ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 Nie mów, że nie pokryłeś kalki lakierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 (edytowane) 6 godzin temu, copycat napisał: Nie mów, że nie pokryłeś kalki lakierami. Psiknąłem jak każdy pancerny model, matowym Vallejo. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 4 Lipca 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Roberta następny model cywilno-wojskowy. Zrezygnuj z Stara 266 z działkiem. Mam coś lepszego, do zaoferowania. Idziesz jak struś pędziwiatr mik mik i model zrobiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 6 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Roberta następny model cywilno-wojskowy. Zrezygnuj z Stara 266 z działkiem. Mam coś lepszego, do zaoferowania. Idziesz jak struś pędziwiatr mik mik i model zrobiony Pomysł przedni. Wieżę mam, ale nie mam cięzarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Nie znam sie chyba t55a albo t62. Modern nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Lipca 2023 Autor Share Napisano 20 Lipca 2023 Podobno już są na froncie. Czekamy na pierwsze starcie z Leopardami. https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/militaria/moskwa-siega-po-cudowna-bron-czolgi-t-14-podobno-juz-na-froncie/bg8j6ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi