lesio-69 Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Model MiniArtu, prosto z pudełka. Składa się bardzo dobrze, ale jest dużo drobnych i łatwych do zgubienia lub połamania elementów, w szczególności wszystkie poręcze są łatwe do połamania. Wątek warsztatowy tutaj: https://modelwork.pl/topic/50055-london-omnibus-1919-miniart-135/ Podczas pracy uszkodziła mi się jedna z kalek. Napisałem do działu obsługi klienta i dostałem całkowicie za darmo cały arkusik kalkomanii 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 No i można opracować, a potem skleić piękny model cywila w 1:35. I to gdzie. A giganci dalej tłuką swoje wypociny z lat 70. Szkoda. Mało to komfortowe, ale robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2023 Share Napisano 4 Lipca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 Bez dwóch zdań, w pełni zasłużona Fotka Admina. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Gratuluję fotki tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi