arhtus Napisano 8 Lipca 2023 Share Napisano 8 Lipca 2023 Witam Sprzedam jednego Hurasia od Army z kompletem dodatków żywicznych (lufy, wydechy, fotel) Model ma mały mankament w postaci wyłamanych kilku kanałów wlewowych w dolnej połówce skrzydeł, co starałem się pokazać na zdjęciach. 200zł + InPost 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 8 Lipca 2023 Share Napisano 8 Lipca 2023 Pierwsze ogłoszenie o sprzedaży! A tak na serio, jeśli to uszkodzenie transportowe to zgłoś do producenta, wymienia za darmo. Przynajmniej za pierwszym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 9 Lipca 2023 Autor Share Napisano 9 Lipca 2023 (edytowane) No taka wypraska była już w pudełku więc stało się to przy pakowaniu, ale raczej nie widzę sensu kombinowania i odsyłania tej ramki, najwyżej będę zmuszony wziąć tego Hurrasia na stół a wydaje mi się, że przy odrobinie uwagi uda się to wyprowadzić bez strat w tych pięknych nitach tylko że widziałbym go jako Trop, a póki co nie widzę jakiś fajnych kalek, może gdy AH wyda odpowiednie pudełko to ktoś mnie poratuje jakimiś odpadami Póki co jeszcze mała korekta ceny 190zł + InPost PS Swoją drogą to jak przyjrzeć się tym kanałom wlewowym na końcach dolnej części skrzydeł, to obróbka tego miejsca będzie podobnie problematyczna co skorygowanie ubytków w przypadku jw. Lepszym rozwiązaniem by było doprowadzenie tych kanałów od spodniej części, a tak wchodzą one na górną powierzchnię i praktycznie stykają się z nitami. Edytowane 9 Lipca 2023 przez arhtus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Ale nie musisz nic odsyłać. O firmie Arma można wiele napisać, i każdy ma rację, ale jedno jest pewne- obsługa reklamacji działa. https://www.armahobby.pl/webpage/wsparcie-faq.html#problemy-z-modelem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 1 godzinę temu, martinello napisał: ale jedno jest pewne- obsługa reklamacji działa. potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Ja również nie miałem większych problemów z ewentualnymi reklamacjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 9 Lipca 2023 Share Napisano 9 Lipca 2023 Jak spadnie cena do 35 euro daj znać , tyle jest wart i ani centa więcej. A ramkę Ci wyślą, łaski nikt nie robi. Ja w mustangu miałem niedolany wiatrochron, nic nie odsyłałem. Dostałem nowy bardzo szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 A mnie daj znać jak cena spadnie do 36 Euro....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Lipca 2023 Autor Share Napisano 10 Lipca 2023 No nie spadnie już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 No proszę, trzydzieści zyli, a jakby całe życie... :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Lipca 2023 Autor Share Napisano 10 Lipca 2023 Nikt się nie odważył, no to zamykamy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi