Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak na drugi to całkiem nieźle

Ja też swoją R620 malowałem farbą tej firmy i powiem że jest... taka sobie... chyba za rzadka bo na krawędziach prześwitywał podkład.

A w ogóle to jaki będzie kolor karoserii?

Napisano

misiek14pl naucz się, że forum to nie GG i nie wysyłaj po kilka bezsensownych postów na raz, bo poprostu śmiecisz... A farba na ramie coś mi się nie widzi... Po pierwsze sam jej kolor... Scanie serii R mają ramę w kolorze ciemno szarym. Pospływała Ci farba w niektórych miejscach.

Pozdrawiam

Napisano

misiek14pl silnik to standard, nim się nie przejmuj. U mnie też nie leży dobrze z przodu. Ustaw wszystko tak, aby rury (od turbiny i inne) pasowały do chłodnicy. Dołu i tak nie widać, jak wszystko zmontujesz... taka jakość Italerki... Ja musiałem podpiłować mocowania skrzyni biegów (te łapki na ramie), żeby całość lekko przesunąć do przodu - silnik ze skrzynią.

Kabiną też się nie przejmuj, bo tam przychodzą jeszcze osłony boczne (czy też owiewki, nie wiem dokładnie, jak się to nazywa). U mnie jest jeszcze gorzej, ale jak się założy te owiewki, to nic nie będzie widać - przymierz sobie swoje, to zobaczysz.

Pozdrowienia.

Napisano

Właśnie jak zauważył KRUGER_MAN dekielki na przednie koła chyba są przyklejone nie tą stroną.

Napisano

Mała zmiana planów chcę zrobić 3 osie przy scani i zamontować niski dach

Pilnie kupie niski dach do scani Seri R

Napisano
Tak , ma być podpięta pod naczepę z Kontynerem ostatnio widziałem taki zestawik i mi się bardzo podobał o ile przedłużyć ramę?

KLIK

Napisano
Tak , ma być podpięta pod naczepę z Kontynerem ostatnio widziałem taki zestawik i mi się bardzo podobał o ile przedłużyć ramę?

To Highline czy niski ? Bo to różnica Highline nie jest najniższym dachem.A jak Highline to jak zrobisz ?

Pozdrawiam,eKrystian

Napisano

Witam, nie wiem co z tego wyjdzie lecz „człowiek uczy się na błędach”

Mam nadzieje ze mi wyjdzie rama będzie czarna robie totalną przeróbkę

Jednak nie będzie to jakiś model odwzorowany na skali 1:1

Ramę dorobię z części po Australian truck zawieszenie też będzie od niego

Napisano

Jak ramę masz już pomalowaną na czerwono, to nie wiem czy jest sens robienia przeróbki, ponieważ części zdecydowanie gorzej trzymają się farby niż gołego plastiku, z którym tworzą jedną całość...