misiek14pl Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 jeszcze na wszystko przyjdzie połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 A to chyba że. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 A jak na drugi model to co o tym sądzicie??? A jaka naczepa by do niego pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Jak na drugi to całkiem nieźle Ja też swoją R620 malowałem farbą tej firmy i powiem że jest... taka sobie... chyba za rzadka bo na krawędziach prześwitywał podkład. A w ogóle to jaki będzie kolor karoserii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 misiek14pl naucz się, że forum to nie GG i nie wysyłaj po kilka bezsensownych postów na raz, bo poprostu śmiecisz... A farba na ramie coś mi się nie widzi... Po pierwsze sam jej kolor... Scanie serii R mają ramę w kolorze ciemno szarym. Pospływała Ci farba w niektórych miejscach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Bilonzo Ja tej scani nie odwzorowuje tylko robie tak jak mi się podoba Kolor karoserii będzie w kolorze czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 witam, mam mały problem ponieważ silnik nie chce dojść do konca Kabina mi się nie zeszła mała przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Chyba odwrotnie przykleiłeś te "obręcze" na koła , nie wiem jak to sie zwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 misiek14pl silnik to standard, nim się nie przejmuj. U mnie też nie leży dobrze z przodu. Ustaw wszystko tak, aby rury (od turbiny i inne) pasowały do chłodnicy. Dołu i tak nie widać, jak wszystko zmontujesz... taka jakość Italerki... Ja musiałem podpiłować mocowania skrzyni biegów (te łapki na ramie), żeby całość lekko przesunąć do przodu - silnik ze skrzynią. Kabiną też się nie przejmuj, bo tam przychodzą jeszcze osłony boczne (czy też owiewki, nie wiem dokładnie, jak się to nazywa). U mnie jest jeszcze gorzej, ale jak się założy te owiewki, to nic nie będzie widać - przymierz sobie swoje, to zobaczysz. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Właśnie jak zauważył KRUGER_MAN dekielki na przednie koła chyba są przyklejone nie tą stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 Witam mam pytanie czym mogę rozkleić kabinę bo mi nie wyszło i chcę odnowa ją skleić Czego używacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Jak używałeś Contracty to bedzie problem bo on wchodzi w reakcje z plastikiem. Możesz spróbowac DOT-em ale wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Jeżeli Wamodu to też lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Zostaw tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 A elefantes używał kreta do rozklejania części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Mała zmiana planów chcę zrobić 3 osie przy scani i zamontować niski dach _____________________ Pilnie kupie niski dach do scani Seri R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Highline??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Tak , ma być podpięta pod naczepę z Kontynerem ostatnio widziałem taki zestawik i mi się bardzo podobał o ile przedłużyć ramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Tak , ma być podpięta pod naczepę z Kontynerem ostatnio widziałem taki zestawik i mi się bardzo podobał o ile przedłużyć ramę? KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Tak , ma być podpięta pod naczepę z Kontynerem ostatnio widziałem taki zestawik i mi się bardzo podobał o ile przedłużyć ramę? To Highline czy niski ? Bo to różnica Highline nie jest najniższym dachem.A jak Highline to jak zrobisz ? Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Srednio mi się podobają te czerwone felgi. Reszta narazie bez zarzutu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 NO czekam aż sobacze tego 3 osiowego potwora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Witam, nie wiem co z tego wyjdzie lecz „człowiek uczy się na błędach” Mam nadzieje ze mi wyjdzie rama będzie czarna robie totalną przeróbkę Jednak nie będzie to jakiś model odwzorowany na skali 1:1 Ramę dorobię z części po Australian truck zawieszenie też będzie od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Jak ramę masz już pomalowaną na czerwono, to nie wiem czy jest sens robienia przeróbki, ponieważ części zdecydowanie gorzej trzymają się farby niż gołego plastiku, z którym tworzą jedną całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Zawsze idzie wrzucić ramę do dota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi