awiatik Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Do galerii trafia Fiat G 50 z Airfixa. Formy do tego modelu powstały w 1967 roku. Fiat G 50 FA-22 "żółto/czarna 3" z LLv 26, lato 1941 roku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 No i ładny fińczyk wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 (edytowane) Szkoda, że nie włoskie malowanie. W tym malowaniu też ładnie się prezentuje Edytowane 24 Lipca 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 24 Lipca 2023 Autor Share Napisano 24 Lipca 2023 Godzinę temu, mig napisał: Szkoda, że nie włoskie malowanie. W tym malowaniu też ładnie się prezentuje Może mnie najdzie i zakupię kolejnego Fiata i będzie "włoszczyzna" prawdziwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Ładna prosta bryła w przyjemnych dla oka barwach, vintage do bólu Coś podwozie ciut za bardzo do tyłu odchylone, można było zaakcentować odcięcia powierzchni sterowych czy żaluzji za cowling-iem, na plus zaślepione wnęki podwozia bo w zestawie jak pamiętam wieje dziurą. Linie podziału ztarłeś czy zginęły pod warstwami farby? Oczywiście gratki za skończenie sympatycznego finczyka Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Widać, że wypust stary, ale robota dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 24 Lipca 2023 Autor Share Napisano 24 Lipca 2023 40 minut temu, wuwumaster napisał: Ładna prosta bryła w przyjemnych dla oka barwach, vintage do bólu Coś podwozie ciut za bardzo do tyłu odchylone, można było zaakcentować odcięcia powierzchni sterowych czy żaluzji za cowling-iem, na plus zaślepione wnęki podwozia bo w zestawie jak pamiętam wieje dziurą. Linie podziału ztarłeś czy zginęły pod warstwami farby? Oczywiście gratki za skończenie sympatycznego finczyka Pozdr ww W oryginale podwozie jest niemal pionowo... jak się popatrzyłem na mojego Fiata to może faktycznie jest minimalnie odchylone do tyłu....a te linie są wypukłe i tak cieniutkie że same z siebie są niemal nie widoczne. Jak już mnie najdzie na zakup drugiego, to będzie raczej któryś z FLY lub AML. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 24 Lipca 2023 Autor Share Napisano 24 Lipca 2023 54 minuty temu, Baas ArK napisał: Widać, że wypust stary, ale robota dobra! Wypust to świeżynka z 2023.....tyle że formy są z mojego rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi