kopernik Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 11 minut temu, Kon_Bar napisał: Zakładamy osobne wątki ze zdjęciami zestawów - nie lenimy się Inbox jednego modelu szybko zostanie przykryty innymi postami i trudno będzie do niego trafić, a sygnałówka, że jest tu mowa o konkretnej manufakturze i wklejanie kolejnych produkcji utrzyma wątek przy życiu. Ale to Kolega założył i przepraszam, że go zaśmieciłem. Jak dam radę, usunę wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 1 godzinę temu, kopernik napisał: Poczytaj wątek, znajdziesz ... Kopernik , no jest tylko odnośnik do FB , ale ja nie jestem na FB i pytam czy jest jakieś inne miejsce gdzie to można kupić / obejrzeć / zapytać o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 (edytowane) Nie ma. Autor tego modelu załozył grupę na fejsie: modelarstwo XXI wieku i tam są wszystkie informacje. Skromne zresztą. Edytowane 5 Września 2023 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 I zamawia się przez FB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 13 godzin temu, kopernik napisał: Wilgę i Suma z vacu .. do Wilgi z vacu mialem z nawet dociete profile z Evergreena, zeby wklejac w kadlub, ale sie tez nie zbudowalo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 6 Września 2023 Share Napisano 6 Września 2023 19 godzin temu, Cypis napisał: Kopernik , no jest tylko odnośnik do FB , ale ja nie jestem na FB i pytam czy jest jakieś inne miejsce gdzie to można kupić / obejrzeć / zapytać o szczegóły. Proszę bardzo, oficjalny adres @ i nr tel do kontaktu w sprawie modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 29 Września 2023 Share Napisano 29 Września 2023 ARTE Regards - Atak na ogień z powietrza - Obejrzyj cały film dokumentalny | ARTE Film głównie o Dromaderze i innych strażackich. M.in. otwarty zbiornik wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi