Zderzak Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Witam! Powiem krótko. Model wykonany na wysokim poziomie, części ładnie odlane, także ładne chromy i kalki. Sorry za folię na chromach i szybach, ale nie chciałem jej zdejmować, gdyż zdjęcia robiłem tydzień temu, a zacznę sklejać model dziś, bo dotarły do mnie farbki.Jak co to odpowiem na jakieś pytania. Pozdrawiam Konrad P.S. Jak używać przezroczystej farby Pactry do lamp. maluje się prosto z buteleczki? Cytuj
Praetorian Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Najlepiej z aero. A w ogóle najlepsze są markery permanentne Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 5 Września 2008 Super Moderator Napisano 5 Września 2008 Witam. Te chromy to możesz od razu wrzucić do kreta. Modele nie prezentują się z nimi dobrze. Jak to chyba napisał kiedyś Praetorian, wygląda to jak chrom na zabawkach Cytuj
irizar Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 To samo co italerka, a cene najniższą widzialem 140zł tego modelu na allegro. Jakość Chromów w italerce jest lepsza. Cytuj
Truckerek93 Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Przemek to co powiesz o chromach z mojego mana?? Cytuj
Praetorian Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Wiesz co... Ja osobiście jeśli chodzi o ciężarówki, to nie miałem okazji zetknąć się z chromem Revella. Mam ramkę chromowaną w Batboacie i jest zdecydowanie za grubo powleczona. Natomiast w twoim Manie przyjrzałem się tylko grillowi i nie wyglądał jakoś źle Jedyne co mi się nie podobało, to jego odchylenie do przodu. Jakoś to nieładnie wygląda. Cytuj
Truckerek93 Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 Może nie ładnie, ale dzięki temu mogę chociaż trochę odchylić kabinę. Cytuj
Praetorian Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 Może nie ładnie, ale dzięki temu mogę chociaż trochę odchylić kabinę. No ja wiem, że to po to, ale lepiej byłoby pokusić się o zrobienie odchylanego grilla rodem z prawdziwych trucków Cytuj
sokalski Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 W Lublinie jest taka pomoc drogowa niema wniej częsci chromowanych oprucz klamek Właśnie robię ten model około 75% Cytuj
truckman Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 Babcia z nosem... Chodzi za mną ten model zasiadam i obserwuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi