Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Brawo mnie też się podoba ! Może teraz sklecisz WZT'a? Co do modelu to km bym przemalował, bo z rozpędu chyba, jest w kamuflażu

Napisano

Z tym Rosomakiem to nie głupi pomysł, zdjęć dużo jest, ale jeszcze nie teraz..., muszę osiągnąć wyższy poziom ("level" jak kto woli ) umiejętności modelarskich.

A już jutro nowe fotki twardego (i już chyba koniec )

Napisano

I oto obiecane fotki:

a067d11024041cd1.jpg

3a615e3f1dff3f23.jpg

I to już koniec prac (galeria wkrótce )

Napisano

Mówiłem: model ładniusi i temat zacny. Ale dobrze radzę, galerię zrób na jednolitym czarnym albo niebieskim albo czerwonym tle. Bo Twój model w tym ogrodzie to się kojarzy z "Toy Story" :> Po prostu wiele detali wartych pokazania zanika w tym buszu.

Napisano

Fajny model, podoba mi się, tylko gdzie są węże łączące beczki z kadłubem?

Pozdrawiam

• 6 months later...
Napisano

Hello stroju,

Your PT-91 is really nice ! Congratulations !

Do you know what is the tank transporter truck that is used to sport the PT-91 ?

Cheers,

Richard

Napisano
Domyślam się, że to MSPO Kielce. Tylko jaki rok?

Oba wyszperane z neta. Pierwsze pewnie z Kielc, drugie jest z W-wy z parady. Mam jeszcze swoje z Krk, gdzie Twardego tez wtedy Trakker'em przywieźli.

• 9 months later...
Napisano

Super model

Też kiedys sie wezme za ten temat ale mam pytanie o Erawę

Kostki 5x5mm? Gdzies ktoś pisał że erawa ma 15x15cm a to byłoby chyba 4,2 x4,2.

Jakie wymiary ciąć bo sam juz nie wiem .

Napisano

Przeglądałem dzisiaj zdiecia z Poznania Koledzy obcykali 72-ke dość dobrze.Przyjrzałem sie dokładnie kosteczkom ERAW-y. STROJU - wszystkie jak w pysk strzelił sa bardzo wymiarowe. Toczka w toczkę takie same.