93mati Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Może Leosia... albo...już dawno chciałem skleić SAM-6: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=282957&kateg=289447 i oczywiście w polskich barwach (bo akurat zostały farby ) Ale zobaczę co mi się jeszcze spodoba.... (na pewno to nie będzie Tygrys ) To zrób od podstaw Rosomaka Po tym Twardym taki zwykły model to już nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Brawo mnie też się podoba ! Może teraz sklecisz WZT'a? Co do modelu to km bym przemalował, bo z rozpędu chyba, jest w kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 To zrób od podstaw Rosomaka to by bylo cos ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 To zrób od podstaw Rosomaka to by bylo cos ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Brawo mnie też się podoba ! Może teraz sklecisz WZT'a? Co do modelu to km bym przemalował, bo z rozpędu chyba, jest w kamuflażu Czytaj dokładniej! Model cudooooooo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Z tym Rosomakiem to nie głupi pomysł, zdjęć dużo jest, ale jeszcze nie teraz..., muszę osiągnąć wyższy poziom ("level" jak kto woli ) umiejętności modelarskich. A już jutro nowe fotki twardego (i już chyba koniec ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 I oto obiecane fotki: I to już koniec prac (galeria wkrótce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Mówiłem: model ładniusi i temat zacny. Ale dobrze radzę, galerię zrób na jednolitym czarnym albo niebieskim albo czerwonym tle. Bo Twój model w tym ogrodzie to się kojarzy z "Toy Story" :> Po prostu wiele detali wartych pokazania zanika w tym buszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Model wspaniały! A galerię zrób najlepiej na czarnym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Fajny model, podoba mi się, tylko gdzie są węże łączące beczki z kadłubem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 No to zapraszam do galerii: viewtopic.php?t=9797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Hello stroju, Your PT-91 is really nice ! Congratulations ! Do you know what is the tank transporter truck that is used to sport the PT-91 ? Cheers, Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Iveco Trakker MP720E48WT 6x6 with NS600W trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Mercedes-Benz ACTROS 3353 AS whit GOLDHOFER STZ-H6-60/80 F2M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerojp4 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 So there are various models of transporters. Thanks for you ranswers men ! Cheers, Richard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Iveco Trakker MP720E48WT 6x6 with NS600W trailer. Domyślam się, że to MSPO Kielce. Tylko jaki rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Domyślam się, że to MSPO Kielce. Tylko jaki rok? Oba wyszperane z neta. Pierwsze pewnie z Kielc, drugie jest z W-wy z parady. Mam jeszcze swoje z Krk, gdzie Twardego tez wtedy Trakker'em przywieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Super model Też kiedys sie wezme za ten temat ale mam pytanie o Erawę Kostki 5x5mm? Gdzies ktoś pisał że erawa ma 15x15cm a to byłoby chyba 4,2 x4,2. Jakie wymiary ciąć bo sam juz nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Bardzo ładny modelik STROJU. Ciekaw jestem czy wiesz ze oryginalny Twardy jest o 10 cm. dłuższy od T-72. W skali byłoby to 3mm. różnicy -sporo jak na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Przeglądałem dzisiaj zdiecia z Poznania Koledzy obcykali 72-ke dość dobrze.Przyjrzałem sie dokładnie kosteczkom ERAW-y. STROJU - wszystkie jak w pysk strzelił sa bardzo wymiarowe. Toczka w toczkę takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi