smialus Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Model znanej firmy GWH. Malowany Mrp, Gunze, Alclad. Nie patrzcie na OCP miałem z nim co nie miara przeboje, lotki to jakaś paranoja żeby to jakoś sensownie przykleić, naprawdę było mi to ciężko przykleić. OCP oczywiście od Mastera. Samolot w malowaniu z 2016 roku z ćwiczeń Ładoga. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Bardzo ładny model. Nareszcie MiG w ciekawym malowaniu. Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Bardzo mi się podoba, kamuflaż oryginalny, super zmalowane dysze. Elegancko wyszła barwiona owiewka. Ogółem świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Bardzo ładnie zmalowany Jak się składało ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Zestaw GWH bez problemów. Jedynie jakiś zgrzyt był przy osłonach dysz. Szpachli praktycznie tylko kosmetycznie przy łączeniach. Jednym słowem klocki... kamuflaż ciężki wbrew pozorom, dużo maskowania, sądziłem że gładko pójdzie, a tu niespodzianka. Dał w kość Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez smialus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi