Szakalaka813 Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć ! W końcu galeria końcowa Rosomaka Bazowałem na pojeździe z CSWL-P, -Baza to Rosomak "Afgan" z IBG, -Działko, wyrzutniki granatów dymnych oraz mocowanie anteny - Master -Koła to DEF, -Kalkomanie wykonał Krzysztof Tengli, - Zielenina od Bear's Scale Modeling - Parę elementów zaprojektowanych i wydrukowanych przeze mnie. Dzięki wielkie także wam, za foty i naprowadzenie odnośnie tego pancerza HSW Warsztat - > Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez Szakalaka813 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Fajna robota. Malowanie bardzo dobre. A kurz, piach i błocko to mistrzostwo! Świetnie się prezentuje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Fajna robota. Malowanie bardzo dobre. A kurz, piach i błocko to mistrzostwo! Świetnie się prezentuje! Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) Kapitalne brudzenie, czego używałeś? E: ok, już znalazłem Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez halset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 2 godziny temu, halset napisał: Kapitalne brudzenie, czego używałeś? E: ok, już znalazłem Mi zawsze ciężko powiedzieć co używałem, bo po prostu biorę różne produkty i często mieszam je że sobą Ale w warsztacie powinno być parę rzeczy opisanych ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Model z charakterem! Brudzenie genialne - zróżnicowane i bez przesady sprawia, że dzieje się na tym pojeździe bardzo dużo bez sztuczek na etapie malowania. Jednak da się zrobić atrakcyjny jednokolorowy model bez modulacji itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 45 minut temu, TAW napisał: Model z charakterem! Brudzenie genialne - zróżnicowane i bez przesady sprawia, że dzieje się na tym pojeździe bardzo dużo bez sztuczek na etapie malowania. Jednak da się zrobić atrakcyjny jednokolorowy model bez modulacji itp. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Petarda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 2 godziny temu, mikemc napisał: Super 2 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Petarda! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Sierpnia 2023 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi