Marudek Napisano 19 Września 2023 Share Napisano 19 Września 2023 (edytowane) Hej, Jak w temacie - poszukuję modeli helikopterów w skali 1:32 (tylko nie 1:35). Edytowane 18 Października 2023 przez Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 Mam do sprzedaży B-105 PAH1A1, H145 Police -1:32 Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Września 2023 Autor Share Napisano 25 Września 2023 Hej, Dzięki za info. Ale tego i poniższe już mam: - B-105 - Apache - Lynx Ale pozostałe śmiglaki w skali 1:32 chętnie skupię w każdym stanie - może być bez pudełka czy kalkomanii, bo i tak będę je robił w wersjach w jakich w tej skali nie występują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 Mam taką Pumę - bez kalkomanii i niestety bez kilku elementów, w tym prawie bez całego wnętrza kokpitu. Taką kiedyś kupiłem, a jeszcze nie byłem ogarnięty na tyle, żeby pogonić sprzedawcę, który mi niekompletny model sprzedał Daj znać, jeśli Cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Października 2023 Autor Share Napisano 1 Października 2023 Hej Wojtu204, Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 3 Października 2023 Share Napisano 3 Października 2023 Allegro lokalne jest wystawiony Revell 04478 Alouette II ATTACK z blaszką 1/32 za 195zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Października 2023 Autor Share Napisano 3 Października 2023 Hej, Dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Października 2023 Autor Share Napisano 18 Października 2023 W dniu 3.10.2023 o 15:32, seven up napisał: Allegro lokalne jest wystawiony Revell 04478 Alouette II ATTACK z blaszką 1/32 za 195zł Model już kupiłem - jeszcze raz wielkie dzięki za cynk Mam już: - B105 - Apache - Sea Lynx - Cobra - Puma - Alouette II Nadal oferuję kupno modeli innych śmigłowców w skali 1:32 (nie 1:35). Interesują mnie modele w każdym stanie - brak pudełka, kalkomanii, części - żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 21 Października 2023 Taki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 21 Października 2023 Share Napisano 21 Października 2023 Ale klasyk! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Października 2023 Autor Share Napisano 21 Października 2023 Piękny dziwoląg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia (edytowane) Kolejny w 1/32, Bell Jet Ranger https://allegrolokalnie.pl/oferta/bell-jetranger-132-italaerei Edytowane 26 Stycznia przez Darkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Stycznia Autor Share Napisano 26 Stycznia Wow - dzięki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia W dniu 21.10.2023 o 13:55, Greif napisał: Taki mam ITALAEREI? To tak się kiedyś nazywali czy też jakiś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia 13 minut temu, giberes napisał: ITALAEREI? To tak się kiedyś nazywali czy też jakiś błąd? Tak od założenia w 1962 do1979 , dopiero od 1978 posługiwali się nazwą ITALERI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi