Thalgonis Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 Ciałko, „ponoć” to najbardziej znany tygrysek świata (bo siedzi w Bovington). U mnie w wersji zmaltretowanej, takiej jak (IMHO) „powinien” wyglądać czołg po przejściach na pustyni Tak więc sorka do tych, których to razi, niech przyjmą, że to SF Stare Kino 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 bardzo fajnie wyszły te ślady po pociskach jak robione ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Października 2023 Autor Share Napisano 5 Października 2023 Podziękować Robione „na chama”: wiertło a później nożem go w różnych kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: U mnie w wersji zmaltretowanej, takiej jak (IMHO) „powinien” wyglądać czołg po przejściach na pustyni Tak więc sorka do tych, których to razi, niech przyjmą, że to SF Na ogół nie oceniam malowań modeli. Tym razem nie będzie inaczej. Tylko przedstawię 2 fotki tego pojazdu przed renowacją. ( Takich fotek jest ponad 100), Taka ciekawostka dla tych co sądzą że w tym czasie jak robili tego Tygrysa - w lutym 1943 roku z numerem - Fgst.250 122 - nie stosowali jako koloru podstawowego - RAL 7021. Więc jeśli chodzi o szary kolor to na pewno nie jest SF. Pozdrawiam Krzysztof 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Października 2023 Autor Share Napisano 5 Października 2023 Podziękować Krzysztofie Właśnie toczę „mała bitwę” na FB, bo ktoś twierdzi, że ten szary jest w tym przypadku bee i to przez duże B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 Przyznam, że widziałem znacznie lepsze modele w twoim wykonaniu. Co nie znaczy, że ten jest zły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 Gratulacje! W mojej ocenie wygląda fantastycznie! Bardzo lubię prace modelarzy, którzy nad efektowność wizualną (komiksowa modulacja) idą w stronę odtworzenia realnego wyglądu pojazdu pracującego w określonych warunkach. No i podcięcie jarzma armaty jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 Fajny afrykański Tygrys!!!! Bardzo mi się podobają ślady eksploatacji czołgu w pustynnych warunkach. Wielkie brawa!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 No ale z ogranicznikiem od klapy dowódcy coś masz nie halo, przyjrzyj się instrukcji jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi