Ksavii10 Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 Witam. Przedstawiam model samolotu który jako pierwszy na świecie pobił barierę dźwięku w locie poziomym. Stary zestaw Eduarda pozostawia wiele do życzenia chociaż jak na wiek form to i tak nie jest źle. Trochę własnych dodatków i myślę że efekt wyszedł całkiem fajny. Oczywiście jest kilka niedociągnięć ale nie da się być we wszystkim idealnym. To teraz zdjecia I jeszcze 2 zdjęcia kokpitu z etapu budowy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 Ładnie wyszedł Prezentowałeś go w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 (edytowane) W Krakowie był taki... Też jestem ciekaw, czy to ten sam, ale na innej podstawce. Edytowane 11 Października 2023 przez PrzemoLPP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavii10 Napisano 11 Października 2023 Autor Share Napisano 11 Października 2023 (edytowane) Cieszę się że się podoba 12 godzin temu, Juffre napisał: Prezentowałeś go w Krakowie? 11 godzin temu, PrzemoLPP napisał: W Krakowie był taki... Też jestem ciekaw, czy to ten sam, ale na innej podstawce Tak to mój. Mam podstawki z różnymi kształtami płyt Edytowane 11 Października 2023 przez Ksavii10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Podoba mnie się to latadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi