Ksavii10 Napisano 10 Października 2023 Napisano 10 Października 2023 Witam. Przedstawiam model samolotu który jako pierwszy na świecie pobił barierę dźwięku w locie poziomym. Stary zestaw Eduarda pozostawia wiele do życzenia chociaż jak na wiek form to i tak nie jest źle. Trochę własnych dodatków i myślę że efekt wyszedł całkiem fajny. Oczywiście jest kilka niedociągnięć ale nie da się być we wszystkim idealnym. To teraz zdjecia I jeszcze 2 zdjęcia kokpitu z etapu budowy 10 Cytuj
Juffre Napisano 11 Października 2023 Napisano 11 Października 2023 Ładnie wyszedł Prezentowałeś go w Krakowie? Cytuj
PrzemoLPP Napisano 11 Października 2023 Napisano 11 Października 2023 (edytowane) W Krakowie był taki... Też jestem ciekaw, czy to ten sam, ale na innej podstawce. Edytowane 11 Października 2023 przez PrzemoLPP 1 Cytuj
Ksavii10 Napisano 11 Października 2023 Autor Napisano 11 Października 2023 (edytowane) Cieszę się że się podoba 12 godzin temu, Juffre napisał: Prezentowałeś go w Krakowie? 11 godzin temu, PrzemoLPP napisał: W Krakowie był taki... Też jestem ciekaw, czy to ten sam, ale na innej podstawce Tak to mój. Mam podstawki z różnymi kształtami płyt Edytowane 11 Października 2023 przez Ksavii10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi