Roland_Sebastian Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Czołem modelarze! Pora pokazać zdjęcia ostatnio ukończonego modelu. Na moim kanale można obejrzeć dwuczęściowy film z budowy + krótki inbox: https://www.youtube.com/@zaptekarskaprecyzja Bardzo dobrze wspominam czas spędzony z tym modelem, zestaw należy do tych bezproblemowych. Jedynym "wyzwaniem" była przeróbka skrzydła do wersji z działkami przeciwpancernymi. Niejest to zupełny czyścioch ale starałem się nie przesadzić ze śladami użytkowania, mam nadzieję, że mi się udało. Zapraszam do oglądania: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Przepiękny, choć nie przepadam za ta konstrukcją. Jedyne co mi nie pasuje (duże słowo) to nieskazitelną biel pasów. Moim zdaniem za mocno kontrastuje z resztą. Może kwestia zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Godzinę temu, kozborn napisał: Może kwestia zdjęcia. Troszkę przepalone, ale wykonanie bardzo dobre! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Świetna robota, podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 6 Listopada 2023 Autor Share Napisano 6 Listopada 2023 20 godzin temu, kozborn napisał: Może kwestia zdjęcia. Jest to poniekąd kwestia zdjęcia. Matryca aparatu nie ma tak dużej rozpiętości tonalnej co ludzkie oko, więc albo pasy będą prześwietlone albo reszta samolotu niedoświetlona. Co nie znaczy, że w rzeczywistości białe nie bije po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 Elegancki Garbus może tylko troszkę koła mu dopudruj, bo spód uśmoruchany, a slicki jak spod pokrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Bardzo udany brzydal, gratuluję kolejnego ukończonego projektu. O zdjęciach już pisano ale jeszcze chwilę pociągnę ten temat - moim zdaniem poprawa ich jakości jeszcze bardziej zwiększyłaby przyjemność z oglądania Twoich prac. Mnie też udaje się co któreś tam zdjęcie, tym bardziej jednak nie żałuję czasu na fotografowanie z wykorzystaniem różnych ustawień aparatu. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi