Zderzak Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Jako że przed świętami luzy, to trochę się ruszyło. Ku mojej radości mam czym malować, a więc od razu ruszyłem dalej(koniec planowany na święta). Tyle gadania, reszta na fotkach. Fajnie wygląda, będziesz robił linie podziału? To już wersja ostateczna. Pomaluję spód nadkoli, dam kalki, chlapacze i koniec z zabudową. Potem tylko wysięgnik i koniec Pozdrawiam Konrad P.S. 1)Wszelkie komentarze i rady mile widziane. 2)Aby zdjęcia szybciej się otwierały przeniosłem się na Picase Jedno z lepszych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Popraw fotki bo nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 No właśnie, mi wcale się nie odpalają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Spokojnie Zderzak zaraz pewnie poprawi nie ma co się denerwować i pisać. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Naprawdę ładnie wyszedł Ci żółty kolorek Nie ma się czego czepiać ... A wysięgnik to chyba jeszcze nie skończony ? Bo trzeba by na jakiś kolor pomalować liny P.S. Panowie kliknijcie sobie prawym(na myszce) i ''Pokaż obrazek'' Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 No właśnie mi się otwierają, ale może ktoś wie czy na Picasie nie trzeba czegoś ustawić. Jak nic nie zrobię, to dam z Fotosika zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Bodzio i tak sie nie odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 A otwieracie w Mozilli, bo w Explorerze też mi nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Sorry za OT ... Używam Mozilli . Ale teraz już się normalnie zdjęcia pokazują .Za pierwszym razem musiałem klikać prawym Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Ja mam firefoxa Już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 A wysięgnik to chyba jeszcze nie skończony ? Bo trzeba by na jakiś kolor pomalować liny Razz Oczywiście Będzie czarny, ewentualnie może jakieś paski, jak na zderzaku. Linki też pomaluje, jak mogłoby być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Not found........................ Nie wiem, ale po kilku krotnym refreszu się nie pojawiają a klikanie ppm daje mi wynik not found................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2008 Nie wiem co się dzieje, ale wstawiam też z Fotosika, żeby nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 JA mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 No teraz to widac Jak narazie wszystko mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Wszystko bardzo ładnie się prezentuje tak schludnie. Oby tak dalej ! Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 20 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2008 Witam! Na początek od razu zapytam się, czy fotki działają, bo dałem po raz pierwszy przez imageshacka. Tą plamę na prawej podporze oczywiście usunę, tak więc nie bierzcie jej pod uwagę. Koniec na święta(mam nadzieję). Jutro przejadę pędzlem część wysięgnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Działają ,działają Scania bardzo dobrze się prezentuję Jedynie co przyszło mi teraz do głowy,co by można dorobić do Twojego wrecker'a to pomalowanie w całości tylne piasty Ale i tak jest bardzo ładna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 Na piasty chyba za późno........ Ale tak to babunia ( choć o Scanii nie powinno się tak mówić) prezentuje się pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 No wygląda nieźle, dodatki jako chlapacze do Kuchmodel? Brak mi linii podziału oraz ciemnej obwódki wokół lamp przednich, troszkę poszarpane "uszczelki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 No mi też się podoba Fajna Scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Ładna Babcia... Ładniutko czyściutko sklejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 No więc: 1)Nie to nie Kuchmodel. 2)Linii podziału brak, ale sądzę, że w pierwszej ciężarówce nie jest to aż taki błąd, tym bardziej, że jakoś nie wydają mi się one zbytnio potrzebne(tylko moje zdanie) 3)Obwódka Powiem szczerze, że nie mam pojęcia gdzie ją zrobić. Myślałem, że cała czarna osłona sama w sobie odwzoruje uszczelkę. 4)Co do poszarpania to nie powiem, są lekko poszarpane. W rzeczywistości wygląda lepiej(ręka z aparatem trzęsie się) Dzięki za komentarze Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Bierzesz szkło reflektora, jego krawędzie traktujesz rozrzedzoną czarna farbą bądź jakimś SMOKEiem, wklejasz w miejsce przeznaczenia i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speed Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Jestem ciekaw jak pomalowałeś koguty na pomarańczowo ze jest przezroczysty. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi