kolejny-Wojtek Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Stary Revell - jakieś 12 lat. Airbus A 319 . Kalki od ?? jakieś meksykańskiej firmy. ze starości to jemu okienka odleciały Nowa Zwezda z kalkami od 8A decals- też Mexico Temu misiu zalało oczka. Robiłem podmalówkę na górze steru kierunku niebieską farbą i farbka spłynęła na dół siłą grawitacji. Pozdrawiam. wojtek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Świetne Arbuzy . 19 minut temu, kolejny-Wojtek napisał: Robiłem podmalówkę na górze steru kierunku niebieską farbą i farbka spłynęła na dół siłą grawitacji. To teraz temu misiu zrób podmalówkę właściwymi kolorami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 26 Listopada 2023 Autor Share Napisano 26 Listopada 2023 dzięki Barszczo za zmobilizowanie mnie. Wzionem jasną szarą farbkę, pędzelek i poprawiłem, myślę że poprawiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 Mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 20 godzin temu, kolejny-Wojtek napisał: Wzionem jasną szarą farbkę, pędzelek i poprawiłem, myślę że poprawiłem. I bardzo ładnie, przynajmniej nie ma tej niebieskiej kreski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Nie zajmuję się modelami samolotów pasażerskich ale te dwa fajnie wyglądają. Lubię takie niebanalne malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi