kolejny-Wojtek Napisano 26 Listopada 2023 Napisano 26 Listopada 2023 Stary Revell - jakieś 12 lat. Airbus A 319 . Kalki od ?? jakieś meksykańskiej firmy. ze starości to jemu okienka odleciały Nowa Zwezda z kalkami od 8A decals- też Mexico Temu misiu zalało oczka. Robiłem podmalówkę na górze steru kierunku niebieską farbą i farbka spłynęła na dół siłą grawitacji. Pozdrawiam. wojtek 10 Cytuj
barszczo Napisano 26 Listopada 2023 Napisano 26 Listopada 2023 Świetne Arbuzy . 19 minut temu, kolejny-Wojtek napisał: Robiłem podmalówkę na górze steru kierunku niebieską farbą i farbka spłynęła na dół siłą grawitacji. To teraz temu misiu zrób podmalówkę właściwymi kolorami . Cytuj
kolejny-Wojtek Napisano 26 Listopada 2023 Autor Napisano 26 Listopada 2023 dzięki Barszczo za zmobilizowanie mnie. Wzionem jasną szarą farbkę, pędzelek i poprawiłem, myślę że poprawiłem. 2 Cytuj
barszczo Napisano 27 Listopada 2023 Napisano 27 Listopada 2023 20 godzin temu, kolejny-Wojtek napisał: Wzionem jasną szarą farbkę, pędzelek i poprawiłem, myślę że poprawiłem. I bardzo ładnie, przynajmniej nie ma tej niebieskiej kreski . Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 1 Grudnia 2023 Napisano 1 Grudnia 2023 Nie zajmuję się modelami samolotów pasażerskich ale te dwa fajnie wyglądają. Lubię takie niebanalne malowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi