Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Maszyna piękna sama w sobie. W Twoim wykonaniu na prawdę rewelacja. Przyciąga oko. 

Napisano (edytowane)
12 minut temu, jacek napisał:

Maszyna piękna sama w sobie. W Twoim wykonaniu na prawdę rewelacja. Przyciąga oko. 

Dzięki! Moim zdaniem maszyna jest urody co najwyżej CIEKAWEJ, jak i inne Hawkery. Ale czy dziewczyna chciałaby tak być określona to wątpię. Wolę zgrabne foczki :)

Edytowane przez kozborn
Napisano
1 minutę temu, Polosss napisał:

Twoja robota świetna natomiast sam samolot mnie nie zachwyca, taki plastuś z gliny. Taki mi się kojarzy. 😅

No właśnie o tym mówię. Brytyjska estetyka. Samoloty jakby po chowie wsobnym. Wyspiarze... 

Napisano (edytowane)

Nie mówiłem, że chipping będzie symboliczny? :) piwo jak ktoś znajdzie :)

IMG_20240113_140943.jpg

IMG_20240113_140914.jpg

Edytowane przez kozborn
  • Like 2
Napisano

@Lipa Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci, jeśliś z Poznania, jeszcze dziś możesz pić ze mną!

Napisano

@Lipa Behemot, browar Perun, Russian imperial stout. Żałuj! 

IMG_20240113_224706_1.jpg

Napisano (edytowane)

@kozbornOberschlesien Przepalanen Gorzołen. Cheers! TFoje zdrowie bo mojego szkoda:haha:

DSC01049.JPG.78df34562ad2ff0c1984b802737a853c.JPG

Do Poznania mam daleko choć miasto mnie historycznie przyciąga i może kiedy zagoszczę:piwo: Odebrałem nieświadomie jakiemuś miejscowemu browara:szczerbol:

Edytowane przez Lipa
  • Thanks 1
Napisano
6 godzin temu, kozborn napisał:

Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci, jeśliś z Poznania, jeszcze dziś możesz pić ze mną!

Ja bym jednak po takich parafrazach uważał na pioruny. Ostatecznie na mały potop (ubezpieczyłeś mieszkanie od zalania, prawda?)

Napisano
8 godzin temu, zaruk napisał:

Ja bym jednak po takich parafrazach uważał na pioruny. Ostatecznie na mały potop (ubezpieczyłeś mieszkanie od zalania, prawda?)

Od gniewu bożego nie, ale mogę na mszę dac :)

Napisano

Zawsze możesz przygotować ogórki i śledziki. Działa lepiej niż worki z piaskiem a i statka nie trzeba budować by trzodę na pokład zabrać.

Napisano

Moja pięta achillesowa, pewnie jedna z wielu. Jest tu kilku fetyszystów tej błyskotki. Mam wrażenie że owiewka urasta na tym forum do rangi podpisu modelarza. I słusznie. Mój podpis mógłby być lepszy, ale w porównaniu z poprzednimi pracami - uważam, że jest. 

IMG_20240115_200328.jpg

IMG_20240115_200316.jpg

• Like 2
Napisano

Zapraszam do galerii! :)