jacek Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Maszyna piękna sama w sobie. W Twoim wykonaniu na prawdę rewelacja. Przyciąga oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, jacek napisał: Maszyna piękna sama w sobie. W Twoim wykonaniu na prawdę rewelacja. Przyciąga oko. Dzięki! Moim zdaniem maszyna jest urody co najwyżej CIEKAWEJ, jak i inne Hawkery. Ale czy dziewczyna chciałaby tak być określona to wątpię. Wolę zgrabne foczki Edytowane 13 Stycznia przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Twoja robota świetna natomiast sam samolot mnie nie zachwyca, taki plastuś z gliny. Taki mi się kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia 1 minutę temu, Polosss napisał: Twoja robota świetna natomiast sam samolot mnie nie zachwyca, taki plastuś z gliny. Taki mi się kojarzy. No właśnie o tym mówię. Brytyjska estetyka. Samoloty jakby po chowie wsobnym. Wyspiarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Nie mówiłem, że chipping będzie symboliczny? piwo jak ktoś znajdzie Edytowane 13 Stycznia przez kozborn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Trafiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia @Lipa Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci, jeśliś z Poznania, jeszcze dziś możesz pić ze mną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia @Lipa Behemot, browar Perun, Russian imperial stout. Żałuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) @kozbornOberschlesien Przepalanen Gorzołen. Cheers! TFoje zdrowie bo mojego szkoda Do Poznania mam daleko choć miasto mnie historycznie przyciąga i może kiedy zagoszczę Odebrałem nieświadomie jakiemuś miejscowemu browara Edytowane 13 Stycznia przez Lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 6 godzin temu, kozborn napisał: Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci, jeśliś z Poznania, jeszcze dziś możesz pić ze mną! Ja bym jednak po takich parafrazach uważał na pioruny. Ostatecznie na mały potop (ubezpieczyłeś mieszkanie od zalania, prawda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Stycznia Autor Share Napisano 14 Stycznia 8 godzin temu, zaruk napisał: Ja bym jednak po takich parafrazach uważał na pioruny. Ostatecznie na mały potop (ubezpieczyłeś mieszkanie od zalania, prawda?) Od gniewu bożego nie, ale mogę na mszę dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Zawsze możesz przygotować ogórki i śledziki. Działa lepiej niż worki z piaskiem a i statka nie trzeba budować by trzodę na pokład zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 15 Stycznia Autor Share Napisano 15 Stycznia Moja pięta achillesowa, pewnie jedna z wielu. Jest tu kilku fetyszystów tej błyskotki. Mam wrażenie że owiewka urasta na tym forum do rangi podpisu modelarza. I słusznie. Mój podpis mógłby być lepszy, ale w porównaniu z poprzednimi pracami - uważam, że jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Zapraszam do galerii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi