abtb Napisano 14 Grudnia 2023 Share Napisano 14 Grudnia 2023 39 minut temu, Xmen napisał: Pierwsze ciachy zrobione. Zuch! Takich ludzi nam trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2023 Powoli do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 Jednak będzie rumun. Być może zrobię też węgra i włocha ale to już tak relaksacyjnie poza forum. W tym tempie to koło marca powinien być finał. Normalnie idę jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Normalnie idę jak burza. Nie przesadzaj, są lepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 25 minut temu, barszczo napisał: Nie przesadzaj, są lepsi Ja się poprostu sam z siebie się śmieje. Zamiary wielkie a wyszło jak zwykle. Mam przeczucie graniczące z pewnością że przyszły rok będzie jeszcze słabszy niż ten mijający. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 A ja z siebie, moje podsumowanie roku będzie w skali mikro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Będziemy zamykać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Aktualizacja. Jednak nie będzie Rumun tylko Niemiec. Mimo kupienia kalkomanii okazało się że nie mam rur wydechowych do nocnego Bf-110 . Była opcja zrobienia malowania z osą ale to malowanie zostawię sobie do wersji E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, Xmen napisał: że nie mam rur wydechowych do nocnego Bf-110 Edek robi Nachtjägera jako weekend ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, BRAVO112 napisał: Edek robi Nachtjägera jako weekend ed Wiem. Wydać jednak 100 na model kupiony tylko dla wydechów jest bez sensu. Tym bardziej że G-4 już mam a drugiego nie potrzebuje. Edytowane 12 Stycznia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia Dzieje się. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia A jakieś zbliżenie na Blenheima będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia 2 minuty temu, abtb napisał: A jakieś zbliżenie na Blenheima będzie? Nie.Tam nie ma co oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia 13 minut temu, Xmen napisał: Nie.Tam nie ma co oglądać. A tam zaraz nie ma, galerię chociaż poproszę na koniec . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia 1 minutę temu, barszczo napisał: A tam zaraz nie ma, galerię chociaż poproszę na koniec . Nic z tego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia Panowie @abtb i @marek d nie ma co się smucić.Wiecie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Jak spasowanie modelu ?. Pytam, ponieważ słyszałem, że wersja w 1/48 jest dość problemowa. Ciekawi mnie jak 1/72 ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia 40 minut temu, kowal76 napisał: Jak spasowanie modelu ?. Pytam, ponieważ słyszałem, że wersja w 1/48 jest dość problemowa. Ciekawi mnie jak 1/72 ?. Jest całkiem nieźle. Najwięcej uwagi trzeba poświęcić przy montażu nosa i gondoli silnikowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego Science fiction ciąg dalszy . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Bardzo ładne science - fiction. Stateczniki pionowe od środka pociapaj tylko i będzie git . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego 6 minut temu, barszczo napisał: Bardzo ładne science - fiction. Stateczniki pionowe od środka pociapaj tylko i będzie git . Nie wiem czy były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego 16 minut temu, Xmen napisał: Nie wiem czy były. Na bank były, maluj śmiało: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Lutego Autor Share Napisano 11 Lutego 46 minut temu, barszczo napisał: Na bank były, maluj śmiało: To się pociapie farbą. Następna relacja to już będzie finał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Aaa, takie buty 10 godzin temu, Xmen napisał: Następna relacja to już będzie finał. Parzyć kawę do galerii czy raczej oblizać się smakiem i iść do własnej roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego 28 minut temu, abtb napisał: Aaa, takie buty Parzyć kawę do galerii czy raczej oblizać się smakiem i iść do własnej roboty? Oblizać się smakiem i iść do własnej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi