makinen Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Kolejny pojazd nalezyc do jednostki specjalnej GROM- M1165 GMV. Baza to M1151 Academy, ale 90% tego modelu, to dedykowany zestaw blaszek fotorawionych, oraz kola DEF Model, oslona podwozia UPK jako druk 3D, minigun firmy Legend. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Coś temu na pace źle z oczu patrzy gdzie to wsadzić ale model zacny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Piękny model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia Ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia jest super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia @makinen - to widzę że z narzędziami się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia W dniu 3.01.2024 o 15:19, Adamo722 napisał: Coś temu na pace źle z oczu patrzy gdzie to wsadzić No właśnie głowę sobie odstrzelił, mając swobodne dość podejście do BLOS, stąd nie ma go na kolejnych fotkach Model jak zwykle klasa. Blaszki (poza Tomkatowymi) to własna produkcja? i UPK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia Nie wiem, gdzie Wy widzicie potencjał na odstrzelona głowę. . Model jest bez figurki, wstawiłem ja opcjonalnie. Jednakowoz człowiek z GROM był pod wrażeniem figuranta, wiec możliwe, ze wróci na pokład. @kryspacz- blaszki od Tomka, UPK tez. Innych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi