skarczu Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Kolejny etap - maskowanie Kilka warstw Dark Green C016 Hataki Trochę przetarć papierem ściernym Kilka następnych warstw Dark Green. I efekt po zdjęciu masek. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca No i jest już bardzo dobrze. Fajnie ta góra wygląda . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Świetny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Cieszę się, że się podoba. Jednak są momenty gdy muszę ten model odstawić i głęboko pooddychać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano Środa o 10:34 Autor Share Napisano Środa o 10:34 Zamaskowałem górę modelu i położyłem pierwsze warstwy C041 Night Black Hataki. Następnie szlifowanie wypukłych elementów poszycia i jeszcze kilka warstw Night Black rozcieńczoną kroplą bieli C101 Traffic White w stosunku 10:1, tak by powierzchnia nie była jednolicie czarna. A potem chwila prawdy po ściągnięciu masek. Niestety na zdjęciach tego cieniowania nie widać, choć w rzeczywistości jest na razie widoczne. Zobaczymy jak wyjdzie po lakierach i washach??? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poland_aviation Napisano Środa o 10:44 Share Napisano Środa o 10:44 (edytowane) Zawsze możesz zmienić cieniowanie rozświetlając środki paneli mocno rozcieńczonym białym 10 minut temu, skarczu napisał: Zamaskowałem górę modelu i położyłem pierwsze warstwy C041 Night Black Hataki. Następnie szlifowanie wypukłych elementów poszycia i jeszcze kilka warstw Night Black rozcieńczoną kroplą bieli C101 Traffic White w stosunku 10:1, tak by powierzchnia nie była jednolicie czarna. A potem chwila prawdy po ściągnięciu masek. Niestety na zdjęciach tego cieniowania nie widać, choć w rzeczywistości jest na razie widoczne. Zobaczymy jak wyjdzie po lakierach i washach??? Edytowane Środa o 10:45 przez Poland_aviation 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi