zenek_65 Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 (edited) Czas pokazać co w 2023 roku udało się wykonać 1. M-28B/PT Bryza TD, AEROPLAST 1:72 2. M-28B-1RM Bryza bis, AEROPLAST 1:72 3. An-26, A-Model 1:72 Dodatkowo kilka wyróżnień na konkursach Edited January 6, 2024 by zenek_65 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 3 minuty temu, zenek_65 napisał: Genialne Trio 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 Fantastyczna robota, An-26 mój zdecydowany faworyt . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenek_65 Posted January 6, 2024 Author Share Posted January 6, 2024 An-26 czeka jeszcze na podstawkę i pojedzie niebawem do nowego właściciela. Za jakiś czas będzie warsztat z budowy kolejnego An-26, tym razem dla siebie - troszkę "pootwierany" (silnik, radar, wnęki z akumulatorami i wyposażeniem elektronicznym, klapy...) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 Gratuluję wyróżnień. Modele bardzo ładne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 Gratuluję dorobku zarówno modelarskiego jak i "uznaniowego" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 Antoś superzasty, szkoda tylko że ta szachownica jakaś trochę ... nie taka. Jakby była ta ładniejsza to by było całkiem mega. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenek_65 Posted January 7, 2024 Author Share Posted January 7, 2024 2 godziny temu, jmx62 napisał: Antoś superzasty, szkoda tylko że ta szachownica jakaś trochę ... nie taka. Jakby była ta ładniejsza to by było całkiem mega. Hmm, powiedz co masz na mysli, jest jeszcze szansa na poprawę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 Dobra, chyba mój falstart. Chodziło mi o takie szachownice ale wychodzi że chyba po jakimś remoncie i zmianie malowania na kamuflażowe szachownice były już po nowemu. Starego typu (z odwróconymi kolorami) obowiązywały do chyba 1993r. Sorki za zamieszanie i zasianie ziarnka niepewności. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenek_65 Posted January 7, 2024 Author Share Posted January 7, 2024 11 minut temu, jmx62 napisał: Dobra, chyba mój falstart. Chodziło mi o takie szachownice ale wychodzi że chyba po jakimś remoncie i zmianie malowania na kamuflażowe szachownice były już po nowemu. Starego typu (z odwróconymi kolorami) obowiązywały do chyba 1993r. Sorki za zamieszanie i zasianie ziarnka niepewności. Ufff, już myślałem że coś skopałem. Szachownice obrócili jak pamiętam w 1993 - chyba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 2 minuty temu, zenek_65 napisał: Ufff, już myślałem że coś skopałem. Nie, no spoko, to ja skopałem. Po prostu nie podobają mi się te "obrócone" szachownice i dlatego jestem przewrażliwiony w tym względzie. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 1 godzinę temu, jmx62 napisał: nie podobają mi się te "obrócone" szachownice i dlatego jestem przewrażliwiony w tym względzie. Jest nas więcej. Na razie działamy w ukryciu, ale przyjdzie dzień, gdy osiągniemy swój cel i usuniemy znaki francuskich kolejarzy z naszych wojskowych statków powietrznych! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejo Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 ech.... piękne te Bryzy... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts