Ripper1 Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 Podpowiedzcie proszę gdzie szukać tych powyższych zestawów kalek do wykonania czołgu o nazwie "HELA"?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) 15 godzin temu, Ripper1 napisał: Podpowiedzcie proszę gdzie szukać tych powyższych zestawów kalek do wykonania czołgu o nazwie "HELA"?????? Na chwilę obecną kalki do Heli zawiera tylko konwersja firmy ToroModel Leopard 2PL conversion set with decals -same kalki nie są sprzedawane osobno. Na festiwalu BABARYBA 2024 można się było zapisać na taki zestaw kalek- rozeszły się błyskawicznie. Małe sprostowanie w konwersji do modelu Leoparda Mengs też są!!!! Edytowane 29 Grudnia 2024 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 (edytowane) 14 godzin temu, Ripper1 napisał: Podpowiedzcie proszę gdzie szukać tych powyższych zestawów kalek do wykonania czołgu o nazwie "HELA"?????? U mnie można dostać kalkomanie do Heli i nie tylko. Wystarczy napisać na priv Oraz pragnę przypomnieć, że moja konwersja zawiera te kalkomanie w zestawie (1 do wyboru przez kupującego). Więc prosiłabym o nie szerzenie plotek, że takich kalek nie ma nigdzie dostępnych. Edytowane 29 Grudnia 2024 przez Sasini 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Witam, zgłaszam się w sprawie tych kalek do "HEL-i" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia W dniu 29.12.2024 o 10:43, Sasini napisał: U mnie można dostać kalkomanie do Heli i nie tylko. Wystarczy napisać na priv Oraz pragnę przypomnieć, że moja konwersja zawiera te kalkomanie w zestawie (1 do wyboru przez kupującego). Więc prosiłabym o nie szerzenie plotek, że takich kalek nie ma nigdzie dostępnych. Cześć a czy 72 jest też dostępna czy tylko duża skala? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano Środa o 22:26 Share Napisano Środa o 22:26 chylę czoła za dokonania, konwersja z Meng-a genialna aż żałuję że nie będę budował z tego zestawu. Oczekuję niecierpliwie na swoją kalkę, jeżeli trzeba coś dopłacić za podkowę którą podobno masz w formie wydruku to chętnie doślę potrzebną kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano Sobota o 19:18 Autor Share Napisano Sobota o 19:18 W dniu 8.01.2025 o 23:26, Ripper1 napisał: chylę czoła za dokonania, konwersja z Meng-a genialna aż żałuję że nie będę budował z tego zestawu. Oczekuję niecierpliwie na swoją kalkę, jeżeli trzeba coś dopłacić za podkowę którą podobno masz w formie wydruku to chętnie doślę potrzebną kwotę. Dziękuję, kalki zostaną wysłane w poniedziałek jak wspominałam w wiadomości prywatnej. Podkowę mogę dorzucić gratisowo, nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi