Skocz do zawartości

Leopard 2PL konwersja dla Leo 2A4 Meng 1/35

Sasini

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, Ripper1 napisał:

Podpowiedzcie proszę gdzie szukać tych powyższych zestawów kalek do wykonania czołgu o nazwie "HELA"??????

Na chwilę obecną kalki do Heli zawiera tylko konwersja firmy ToroModel  Leopard 2PL conversion set with decals -same kalki nie są  sprzedawane osobno. Na festiwalu BABARYBA 2024 można się było zapisać na taki zestaw kalek- rozeszły się błyskawicznie. Małe sprostowanie w konwersji do modelu Leoparda Mengs też są!!!!

1722873977293.jpg

Edytowane przez robertmodelarz

14 godzin temu, Ripper1 napisał:

Podpowiedzcie proszę gdzie szukać tych powyższych zestawów kalek do wykonania czołgu o nazwie "HELA"??????

U mnie można dostać kalkomanie do Heli i nie tylko. Wystarczy napisać na priv :) 

Oraz pragnę przypomnieć, że moja konwersja zawiera te kalkomanie w zestawie (1 do wyboru przez kupującego). Więc prosiłabym o nie szerzenie plotek, że takich kalek nie ma nigdzie dostępnych.

IMG_7526.jpeg

Edytowane przez Sasini
  • Like 2

W dniu 29.12.2024 o 10:43, Sasini napisał:

U mnie można dostać kalkomanie do Heli i nie tylko. Wystarczy napisać na priv :) 

Oraz pragnę przypomnieć, że moja konwersja zawiera te kalkomanie w zestawie (1 do wyboru przez kupującego). Więc prosiłabym o nie szerzenie plotek, że takich kalek nie ma nigdzie dostępnych.

IMG_7526.jpeg

Cześć a czy 72 jest też dostępna czy tylko duża skala?

• Like 1

chylę czoła za dokonania, konwersja z Meng-a genialna aż żałuję że nie będę budował z tego zestawu. Oczekuję niecierpliwie na swoją kalkę, jeżeli trzeba coś dopłacić za podkowę którą podobno masz w formie wydruku to chętnie doślę potrzebną kwotę.

W dniu 8.01.2025 o 23:26, Ripper1 napisał:

chylę czoła za dokonania, konwersja z Meng-a genialna aż żałuję że nie będę budował z tego zestawu. Oczekuję niecierpliwie na swoją kalkę, jeżeli trzeba coś dopłacić za podkowę którą podobno masz w formie wydruku to chętnie doślę potrzebną kwotę.

Dziękuję, kalki zostaną wysłane w poniedziałek jak wspominałam w wiadomości prywatnej. Podkowę mogę dorzucić gratisowo, nie ma problemu :)