ams Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 Witam po długiej przerwie. Przedstawiam szanownym stary - nowy modelik. Inspiracją były poniższe zdjęcia. - model Dragon + dodatki. Kalkomanie - custom. Zapraszam do oglądanie i komentowanie :c) 21 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnrambo Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 Bardzo fajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 Fajnie wyszło, Ferdek jak ze zdjęcia , jedynie to bym troszkę piasku podsypał pod gąsienice po prawej stronie, udana praca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ams Posted February 19, 2024 Author Share Posted February 19, 2024 Godzinę temu, Evildead napisał: ... jedynie to bym troszkę piasku podsypał pod gąsienice po prawej stronie,... W rzeczywistości lepiej siedzi w podstawce... Przesunął się podczas robienia fotek, a że modelik malutki to nie zauważyłem XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
produdi Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 Lepszy niż nie jeden w 1/35. Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WPR Posted February 19, 2024 Share Posted February 19, 2024 5 godzin temu, ams napisał: Kalkomanie - custom. Co to znaczy? Sam drukowałeś ? (model klasa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ams Posted February 19, 2024 Author Share Posted February 19, 2024 4 minuty temu, WPR napisał: Co to znaczy? Sam drukowałeś ? (model klasa) Sam zaprojektowałem. Drukowałem w jakieś firmie. Nazwę mogę podać jutrom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz 72 Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 (edited) Podoba się. Gatulacje Może dodasz cokolwiek trawek, gałązek? Widzę, że na fotce pustynnie jest ale jednak coś tam leży... Edited February 20, 2024 by Mariusz 72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 Super praca, takie lubię najbardziej. Podstawka niestety trochę pusta jak libijska pustynia, przydałby się kawałek płotka lub tamtej chaty ze zdjęcia. Bardzo na tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 Bardzo fajny real i model wymiata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ams Posted February 26, 2024 Author Share Posted February 26, 2024 W dniu 20.02.2024 o 18:24, Andrzej_LK napisał: Podstawka niestety trochę pusta jak libijska pustynia, przydałby się kawałek płotka lub tamtej chaty ze zdjęcia. Niestety brak miejsca nie pozwala mi na większe podstawki. Jakiś domek, czy płotek już nie bardzo się zmieści Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted February 26, 2024 Share Posted February 26, 2024 Świetny model. Podoba się. Ja bym jeszcze dołożył na dioramce fotografa, który robił zdjęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts